Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek bejönnek a nagyon vicces pasik?

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 19:07
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Hát az jó, ha tudod, hol a határ. Szerintem a humorérzék az egyik legfontosabb dolog, nálam speciel az, de azért zárt ajtók között kicsit hátrébb tolódik a rangsorban (most nem a szexre gondolok, hanem arra, hogy hogy bánsz egy nővel. Szerintem a párján kívül senki sem fogja a nőt elkényeztetni, szerintem egy csávó néha csinálhat ilyet.)

Nem tudom, ez megfelelő válasz volt-e.

17/l

2010. szept. 4. 22:02
 22/27 anonim válasza:
Fakkivan, ezért jövök é össze a 20 éves csajokkal, mert azok már nem annyira hülyülni, hanem beszélgetni szeretnének komolyabb, érthetőbb dolgokról XD
2010. szept. 4. 23:31
 23/27 anonim válasza:
Ja, de azért 0-24 óráig komoly dolgokról beszélgetni tényleg agyrohasztó lehet. Ha abból egy órát elpoénkodtok, az nem fáj senkinek... vagy de, gondolom azoknak az ELTé-s hudeokosaknak, mert ők ilyet nem csinálnak...
2010. szept. 5. 09:48
 24/27 Funktasztikus ***** válasza:
nekem is van homorom..még sincs senkim..:Da külsöm nem annyira gáz..szval nem tom..:D
2010. szept. 5. 11:11
 25/27 anonim válasza:

Meg én a szerencsétlen srácokat sem szeretem. Akik vhogy olyan bénák. Mondjuk a f@szagyerekek sem annyira jók. Az olyan köztes a legjobb.

17l

2010. szept. 5. 20:25
 26/27 anonim ***** válasza:
nekem pont az ilyen pasik jönnek be
2010. szept. 9. 20:52
 27/27 anonim ***** válasza:

én most nem leszólni akarlak egyáltalán... mert én is nagyon birom a vicces pasikat

de ha annyira vicces vagy, most így kapásból is tudsz mondani vmit, ide. ez is egy szituáció. minden "egy szituáció" mindenből lehet viccet csinálni, még ebből is hogy ide írtál, meg írnak, meg stb.

2010. nov. 4. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!