Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek bejönnek a nagyon vicces pasik?
Hát az jó, ha tudod, hol a határ. Szerintem a humorérzék az egyik legfontosabb dolog, nálam speciel az, de azért zárt ajtók között kicsit hátrébb tolódik a rangsorban (most nem a szexre gondolok, hanem arra, hogy hogy bánsz egy nővel. Szerintem a párján kívül senki sem fogja a nőt elkényeztetni, szerintem egy csávó néha csinálhat ilyet.)
Nem tudom, ez megfelelő válasz volt-e.
17/l
Meg én a szerencsétlen srácokat sem szeretem. Akik vhogy olyan bénák. Mondjuk a f@szagyerekek sem annyira jók. Az olyan köztes a legjobb.
17l
én most nem leszólni akarlak egyáltalán... mert én is nagyon birom a vicces pasikat
de ha annyira vicces vagy, most így kapásból is tudsz mondani vmit, ide. ez is egy szituáció. minden "egy szituáció" mindenből lehet viccet csinálni, még ebből is hogy ide írtál, meg írnak, meg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!