Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek bejönnek a nagyon vicces pasik?

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 19:07
1 2 3
 11/27 yuda ***** válasza:

Sokan a viccet a TV-ből veszik, hogy mikor pl. megy egy Gálvölgyi, vagy akármilyen show egy órán át és így akarják átvinni a hétköznapokba. . . erre két megjegyzés:

-a fellépők sem ilyenek mindig, mert arra az egy adásra komoly gárdával készültek, és szelektáltak

- az állandóan viccet mondó ember inkább fárasztó, éppen az említett okból, ugyanis képtelenség folyamatosan jó vicceket mondani -nem csodálkozom,ha kevesen bírják. . .

Végezetül egy tanács: ne akarj folyamatosan vicces lenni -mert az fordítva sül el, hanem próbálj egy-egy helyén mondott viccet "sokkal ritkábban" : hatásosabb.

-

2010. szept. 4. 19:34
 12/27 A kérdező kommentje:
Nagyon jó vicceim vannak. Te is nevetnél rajtuk. És soha nem nyomom eröltetetten. Ha nincs kedvem, akkor inkább kussolok, minthogy valami olyannal fárasszak másokat, ami nem is vicces.
2010. szept. 4. 19:47
 13/27 anonim ***** válasza:
Akkor írj már le párat :D Nekem nagyon szar vicceim vannak. 15L
2010. szept. 4. 19:52
 14/27 A kérdező kommentje:
Hát igy nem tudok, viccet irni. De mindenből seperc alatt képes vagyok hülyeséget csinálni, főleg 1 sör után :D.
2010. szept. 4. 19:59
 15/27 anonim válasza:

Én pl szeretem a hülyeséget, egy bizonyos határig :) De ha a srác egy órán át nyomná a pofámba a szöveget... az már nem is tudom, annyira nem tetszik. :) Szeretem ha egy srác komoly és nem csinál mindenből viccet. Meg kell találni az arany középutat. :)

17/l

2010. szept. 4. 20:10
 16/27 anonim ***** válasza:
hjajaja..ezt a szituáció hozza,vagyis nekem mindig így van...történik valami és arra mindig van egy szólásom,van mikor csak egy szó,de van mikor egy hosszú mondat..másrészt én a tévéből sose veszek ki semmit,nem onnan "tanulom" a hülyeséget..nem nézek se gálvölgyit se shoder klubbot,se semmi ilyet..ez szimplán csak magától jön
2010. szept. 4. 20:12
 17/27 anonim ***** válasza:

az az igazság lehet,hogy jó fej vagy de tényleg a lányok az idősebbekre buknak :D én 14,5 vagyok (lány) és nekem nem is jönnek be a velem egykorúak sőt nekem még a 16 évesek sem jönnek be hanem már az a felettiek inkább. :)

és szerintem sok lány így van vele :D nekem még egy némelyik 25 éves is bejön :$ (ne nézettek hülyének)

2010. szept. 4. 21:10
 18/27 anonim ***** válasza:
*nézzetek
2010. szept. 4. 21:11
 19/27 A kérdező kommentje:
Nekem is a 30-as nők tetszenek, de valószinű, hogy ilyet nem fogok találni, ezért megmaradok a saját korosztályomnál.
2010. szept. 4. 21:14
 20/27 anonim ***** válasza:
nekem belső tulajdonságok közül legfontosabb a jó humorérzék
2010. szept. 4. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!