Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek bejönnek a nagyon vicces pasik?
Sokan a viccet a TV-ből veszik, hogy mikor pl. megy egy Gálvölgyi, vagy akármilyen show egy órán át és így akarják átvinni a hétköznapokba. . . erre két megjegyzés:
-a fellépők sem ilyenek mindig, mert arra az egy adásra komoly gárdával készültek, és szelektáltak
- az állandóan viccet mondó ember inkább fárasztó, éppen az említett okból, ugyanis képtelenség folyamatosan jó vicceket mondani -nem csodálkozom,ha kevesen bírják. . .
Végezetül egy tanács: ne akarj folyamatosan vicces lenni -mert az fordítva sül el, hanem próbálj egy-egy helyén mondott viccet "sokkal ritkábban" : hatásosabb.
-
Én pl szeretem a hülyeséget, egy bizonyos határig :) De ha a srác egy órán át nyomná a pofámba a szöveget... az már nem is tudom, annyira nem tetszik. :) Szeretem ha egy srác komoly és nem csinál mindenből viccet. Meg kell találni az arany középutat. :)
17/l
az az igazság lehet,hogy jó fej vagy de tényleg a lányok az idősebbekre buknak :D én 14,5 vagyok (lány) és nekem nem is jönnek be a velem egykorúak sőt nekem még a 16 évesek sem jönnek be hanem már az a felettiek inkább. :)
és szerintem sok lány így van vele :D nekem még egy némelyik 25 éves is bejön :$ (ne nézettek hülyének)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!