Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha kinéztem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kinéztem egy csajt, de sose látom őt egyedül hogy leszólíthassam?

Figyelt kérdés
Én 17 vagyok, ránézésre ő is kb annyi lehet
2008. dec. 12. 23:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha sosincs egyedül akkor nincs más, mint hogy odamész és megkéred a barátnőit, hogy bocsássanak meg nektek 1 percre és elmondod neki, hogy nagyon tetszik neked és szeretnéd meghívni 1 capuccinora vagy valamire :D és kicsit kérdezősködsz, hogy hanyadikos stb. és a végén elkéred az msn címét.Ha te is tetszel neki akkor nem kell több szerintem.
2008. dec. 13. 01:29
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

menj oda és súgd a fülébe h "megbasználak"

nekem bejött:)

2008. dec. 13. 05:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy akár a barátnői jelenléteben is odamehetsz, mondhatod az egész társaságnak, hogy "Elnézést a zavarásért, csak szeretném..." - és itt a kiszemelted felé fordulsz - "...ezt a szépséget elhívni délután egy italra" (vagy amikor, amire, ahova csak gondolod); ezzel még növelheted is az ázsióját a többiek szemében. :)
2008. dec. 13. 08:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Hívd félre a lányt, ha te is tetszel neki, örömmel menni fog, :D
2008. dec. 13. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod vhonnan a számát megszerezni?? ez olyan ciki csak úgy odamenni és a barátnői előtt le is koptatna valószínűleg!!Meg nem tudom ez az italos sztori kinek jön be...kérd el a számát vki biztos tudja vagy hátha fenn van közösségi oldalakon irj neki..de nyílvánosan ne égesd le magad! nem vagyok már tinédszer de soha nem jött be ha csak úgy zavartak mikor bnőimmel voltam..sztem a többség nem értékeli! sok sikert
2008. dec. 13. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!