Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalatok, 1 hét után jellemzően hová szokott eljutoni a kapcsolat az első megismerkedéstől számítva?
Változó, attól függ, hol ismertem meg, mióta ismerem stb. Én nem szeretek időt pazarolni, így 1 hét után legalább egy telefonbeszélgetés szerintem jó ha van. A személyes találkozó még jobb.
Randis időszakban szerintem bőven elég a heti 1 vagy kéthetente 1 személyes találkozó, nem szeretem, mikor valaki love bombingol és állandóan találkozgatni akar.
Nem kell régi ismerősnek lennie, de aktívan ismerkedek, így addigra már feltérképeztük egymást. Mivel piszkosul tudatos ember vagyok, a találkozók sem csak arról szóltak hogy szürcsöljük a teát meg sétálgassunk. Nem árultam és nem is kerestem zsákbamacskát. 2-3 hét alatt tisztába kerültem aztal, hogy milyen nézetei vannak, mennyire érzékeny, mennyire nyitott a világra, milyen a pénzügyi intelligenciája, mi a szeretet nyelve, a jövőre nézve mik az elkéozelései stb..stb..
Ha ezek után nem vagyunk kompatibilisek, részemről nem volt folytatás! Azért ez elrg jemény egy férfitől nem? Csak azért írtam le, mert itt a nők aztal jönnek, hogy csak nyomi, céltalan, szexre hajtó pasi csordák vannak.
Mivel ilyen elvek mentén ismerkedtem, még sem panaszkodtam arra, hogy nincs nő. Ráadásul sosem nyúltam mellé. A komolyságom mellett meg krva laza és bolond is vagyok jó értelembe. Ez a kombó meg eléggé ütős volt mindig is, ellentétben a sok oanaszkodóval, a mai napig sikeres vagyok az életben minden területen. Én vadász vagyok nem nyúl. 😎😋
Nem, 2-3 hét alatt 7-8 tali, telefon. Persze ez változó, de nem is ez a lényeg. Szerintem azon van a hangsúly hogy őszinte légy, és egyből éreztesd hogy ki vagy, mit akarsz, mik a céljaid. Akinek ez sok, az lelép. Semmi gond, ez a lényeg. Nem fél év múlva kell kiderülnie annak, hogy jaaaaaa, én azt hittem hogy.....
Próbáltam az egy éjszakás kapcsolatokat is, de nem az én világom. Nekem kellenek az érzelmek a szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!