Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova mentek ma bulizni? Vagy mit csináltok este?
énis buliznék nem szervezünk vmit? én hívok haverokat, te hívod bnőidet ha csaj vagy :D
16/F
Én nem sokszor járok bulizni.
Ma elvileg megyek.Csak apum még nem tudja.De anyumnak mondtam,viszont apum dolgozik,elvileg már itthon kéne lennie de fél 6-ig még van időm:P
Amúgy csak a városba megyünk ki a haverokkal,mert programok vannak.
Bár nem maradunk sokáig kb. 10-ig.
Mondjuk nem épp a koncertek miatt megyünk (SP,R-go...kösznem:D) hanem a hangulat miatt.Meg lesz tüzijáték:P
15/L
Én a hét elején voltam úgy,h húúú péntek buli, aztán tegnapra kicsit elfáradtam. Elmentünk egy kocsma-bár féleségbe barátnőmmel,ahol a többiek is ott voltak, beszélgettünk. Utána elmentünk sétálni, aztán találkoztunk a többi haverral, velük is beszélgettünk egy szórakozóhely előtt. Volt hangos zene, tehát mintha bulizni mentem volna, csak én beszélgettem. :) Ehez volt kedvem.
Ma pedig az én drágaságommal töltöm az estét. Végre!! :)
15.20---> Pedig most még a Szikora Robikára is ropnék :) SP-t pedig még nem láttam élőben, kíváncsi lennék rá.
Morrison? Gondolkodom rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!