Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova mentek ma bulizni? Vagy mit csináltok este?
Én sosem voltam még bulizni, nem is vágyom rá, ma esti program, lecsóelrakás télire!
L15
Mikor voltál utoljára bulizni?
Egyébként szerintem nem jó,ha valaki nem tudja feltalálni magát,és csak a bulizásban látja a megoldást arra,hogy ne unatkozzon.
Hívj fel egy barátot,dumáljatok,beszéljetek meg dolgokat,esetleg otthon igyatok meg egy teát,netán valami finom desszertbort. (mondjuk Tokaji aszút)
Szerintem sok fiatalnál az ivászat,a drog és a bulizás csak pótcselekvés,mert tényleg nem tudják magukat másként elfoglalni.
Már nem is tudom mióta nem hallottam olyat,hogy valaki modellezik,fest,vagy sportol szabadidejében..pedig sokkal értelmesebb elfoglaltság a lerészegedésnél.(persze,nem vagyok ellene,de nem kell minden héten)
Neked is valami ilyesmit ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!