Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnék pasit?
Nálam is volt ilyen, konkrétan kettő olyan pasival randiztam akik nem kerestek randi után. Igazából a mai napig nem tudom, hogy miért, de én ilyenkor arra gondoltam, hogy ők minden bizonnyal nem az ,,én embereim" voltak.
Csak semmi pánik, légy mindig természetes, magadat add, mosolyogj sokat. És ne erőltesd az egészet mert minél jobban be akarsz pasizni annál nehezebb lesz! 23/L
Én szívesen megismernélek, de ahogy a mai lányokat nézem magasról tesznek a fiatalabb pasikra...
Deh jobban járok ha egyedűl élek, mert a lányoknak a béemwés csávókák kellenek, meg hasonló...
Én pedig egy szeretni való és normális lányt szeretnék, van ilyen??
21 FFI.
inkább mutatok egy ilyen képet....hasonlít a fejem meg a hajam rá.szal kicsit babás arcom van.ezért is el vagyok keseredve:( mert azt mondják nem nézek ki rosszul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!