Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderrel kapcsolatos kérdés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderrel kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Regisztráltak pár hete tinderen, elkezdtem használni, nem sok eredménnyel.

Gondoltam valamit nem csinálok jól ezért a beállításoknál átállítottam, hogy mindenkit mutasson, gondoltam felmérem milyen a konkurencia, meg hogy mások hogyan csinálják...

Erre egy csomó Like jött...

Ezek szerint a pasiknak jobban bejövök, mint csajoknak, vagy ők csak mindenkit jobbra huzogaznak?

2021. nov. 13. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
van egy rossz hirem: azzal, hogy a sracokat is beallitottad, nem a ‘konkurenciat’ mered fel, hanem siman csak b.zuinak tunsz. ok nem a konkurencia, hanem a meleg sracok, a konkurencia elvileg a hetero sracok lennenek.
2021. nov. 13. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenkit jobbra húznak, a sok lany kozott lehet fel sem tűnt nekik hogy hopp egy fiú 😁
2021. nov. 13. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Pasiktól jöttek a plusz lájkok?
2021. nov. 13. 15:53
 4/6 A kérdező kommentje:

egyes: igazad lehet, vissza is állítom

kettes: ha az első igaz, akkor a melegek, bi beállítottságúak húztak jobbra

hármas: gondolom, de nincs előfizetésem, csak az ilyen amikor feldobja hogy megmutat egyet... pasikat mutatott...

2021. nov. 13. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Most mit finnyáskodsz.Örülj hogy az esélyeidet duplára növelted!
2021. nov. 13. 18:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Inkább a húszszorosára... :D Facebookon nem szoktam ennyi lájkot kapni... De már visszaállítottam.
2021. nov. 13. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!