Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most ez, hogy van?
Találkozgatok egy fiúval, augusztus óta hetente 1x vagy 2x és tudtommal tetszek neki (meg persze ő is nekem). Eddig csak az volt, hogy eljött értem, elmentünk enni, sétáltunk, aztán pedig az autóban voltunk. Soha nem beszéltünk arról, hogy mi lesz velünk, vagy együtt e vagyunk és az ilyesmi. Tehát én avval vagyok, hogy amíg nem kérdezi meg vagy beszéljük meg, addig nem vagyunk együtt. Ebből van az az elméletem is, hogy csak akkor akarom majd elhívni magamhoz, amikor együtt leszünk, mert addig kb minek. Legutoljára pedig amikor találkoztunk, megkérdezte, hogy nem e gondolkodtam rajta, hogy menjünk már egymáshoz, mondtam, hogy de igen, de azt nem akartam már mondani, hogy milyen elméletem van.
Szerintetek ez most hogy legyen? Hogy hozzam majd fel beszélgetésbe ezt az egészet, hogy beszéljünk róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!