Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti tényleg nem kezdenéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti tényleg nem kezdenétek ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdésem nemrég, és mindenki azt mondta, hogy lúzer vagyok, és mama hoteles lány, akivel senki nem kezdene.

A háttere ennek, hogy most léptem ki egy 14 éves párkapcsolatbol, és felmondtuk az addig felesbe fizetett albérletet, szakítottunk.

Én ez után haza költöztem, mert egyedül nem tudnék fenntartani egy albérletet. Nem keresek olyan jól, hogy egymagamra havi 100-at albira ki tudjak adni :( plusz kocsi, cica...ruházkodás, kaja... Sajnos nincs felretett pénzem, mert az albi amiben eddig éltem az is sokat vitt. Felesbe fizettünk mindent az exemmel.

Most alakulóban van egy új kapcsolatom, és már elég közel kerültünk egymáshoz, hogy megtortenjen az első együttlét. Ilyen esetben mennyire kellemetlen, ha hozzám megyünk át este? Srácok, ez mennyire lenne kiábrándito nektek?

Tényleg csak olyan nőkkel ismerkedtek, akiknek már van saját lakasa, jól kereső állása, kocsija... Stb?

2021. nov. 9. 12:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
55%

Nincs saját lakásom, de szerencsére nem okoz gondot az albérlet fenntartása + spórolás. Sem egyedül, sem kapcsolatban. Az a baj egyébként, hogy ezt is támadásnak veszed, ahelyett, hogy elgondolkodnál rajta. Neked sem mondta senki, hogy legyen lakásod. Hanem azt, hogy el tudd tartani magad egyedül is 30+ évesen.

2021. nov. 10. 14:37
 32/39 anonim ***** válasza:
49%
Megint gyors tempóban haladsz megint lapátra fognak tenni és anyad nyakán fogsz lakni! Ideje jobban fizető munkát keresni! Kapcsolatok a meg felnőttként gondolkodni !
2021. nov. 10. 14:51
 33/39 anonim ***** válasza:
68%

32 vagyok 25 evesen saját lakásom volt Önerőből és saját autom, nem ba*tam el a penzt, dolgoztam, volt 2-3 munkahelyem! Ha anyukdek nem lennenek mi lenne veled? Egyedül képesnek kell lenni eltartani legalabb magad a nagyvilágban. Auto minek? Hasznalod egyaltalan? Nekem is kell, de munkába karok vele.szóval a spórolás nem pont úgy van , ahogy Te gondolod! Vallalj + munkát és ne dolgozz nettó 120 ezerert!

Azért már fontos lenne h onallo legyél. Hogy lesz így családod? Hogy tervezel jövőt?

2021. nov. 10. 14:55
 34/39 anonim ***** válasza:
58%

Az autó nem annyira szerencsés első pénzügyi cél.

Gyorsan veszít az értékéből és a fenntartást is finanszírozni kell.

Nekem csak akkor lett autóm, miután terhes lett a feleségem.

2021. nov. 10. 15:00
 35/39 anonim ***** válasza:
70%
Az jelzeserteku, ha egy 30 eves felnott ember a szuleire van utalva onellatas, lakhatas, vagy barmilyen szempontbol. Az mar nem a tanulo meg palyakezdo kategoria, hanem az eletkeptelen. Joggal tartanak tole, hogy eltartot keresel a szuleid helyett.
2021. nov. 10. 15:27
 36/39 A kérdező kommentje:
Nem eltartót keresek. Az albérletben amiben laktunk mindent felesbe fizettünk exemmel.
2021. nov. 10. 15:35
 37/39 anonim ***** válasza:
Nem erted, amit irok. Egyedul nem tudsz megelni a nagyvilagban. Ha nem elnenek a szuleid, akkor hogyan tartanad el magad? Ilyen idos korban mar neked kene a sajat utododat is eltartani, nem "haza" koltozni. Hogy fogod igy a kovetkezo generaciot felnevelni? Nalam felkialtojel lenne, ha valaki 30 evesen nem tud egy alberletet sem fenntartani.
2021. nov. 16. 12:17
 38/39 A kérdező kommentje:
Értelek. Hát akkor úgy látszik Magyarországon 30 évesen már mindenkinek olyan jó az anyagi helyzet, hogy akár egyedül élve is vígan eldegel. Fura, pedig mindenki azt mondja hogy nehéz ebben az országban megélni, pedig itt a kommentelők 95%-a már saját lakás/kocsi/albi egyedül... Esetleg már gyerek is ( ami nekem nem lesz.)
2021. nov. 16. 12:53
 39/39 anonim ***** válasza:
A gyerekek nagyjabol fele a nok 30 eves kora elott szuletnek. Tehat ok mar nemcsak magukat latjak el, hanem az utodot is. Biztos lehetsz benne, hogy nem a felso 10%-ban van a legnagyobb nepszaporulat, hanem az alberletes atlagos csaladoknal, ok a magyar kozeposztaly. Megelni nehez, ezt senki nem vitatja. De az mar problema, hogy valakinek erre nincs igenye es inkabb a konnyebbik utat valasztva visszamegy a szulei nyakara. Nem csak a ferfiaknal gond a felnott gondolkodas es a felelossegvallalas hianya. Vis major helyzeten kivul nem igazan tudok eszszeru okot mondani arra, hogy a szulokhoz kelljen koltozni egy felnott embernek. Gondolom en. Mas meg gondolhatja maskepp.
2021. nov. 16. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!