Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti tényleg nem kezdenétek ilyen lánnyal?
Volt egy kérdésem nemrég, és mindenki azt mondta, hogy lúzer vagyok, és mama hoteles lány, akivel senki nem kezdene.
A háttere ennek, hogy most léptem ki egy 14 éves párkapcsolatbol, és felmondtuk az addig felesbe fizetett albérletet, szakítottunk.
Én ez után haza költöztem, mert egyedül nem tudnék fenntartani egy albérletet. Nem keresek olyan jól, hogy egymagamra havi 100-at albira ki tudjak adni :( plusz kocsi, cica...ruházkodás, kaja... Sajnos nincs felretett pénzem, mert az albi amiben eddig éltem az is sokat vitt. Felesbe fizettünk mindent az exemmel.
Most alakulóban van egy új kapcsolatom, és már elég közel kerültünk egymáshoz, hogy megtortenjen az első együttlét. Ilyen esetben mennyire kellemetlen, ha hozzám megyünk át este? Srácok, ez mennyire lenne kiábrándito nektek?
Tényleg csak olyan nőkkel ismerkedtek, akiknek már van saját lakasa, jól kereső állása, kocsija... Stb?
A saját autó vagy lakás egyáltalán nem elvárás.
Önmagában az sem kizáró ok, hogy éppen a szüleivel él, de akkor hozzá nem szívesen mennék szexelni.
Az viszont nem jó jel, hogy egy fél albérletet kellett fizetnie és így sincs semmi megtakarított pénze. Vagy tényleg brutálisan alacsony a fizetése vagy nem nagyon van pénzügyi kultúrája. Persze ha eddig tanult és a jövőben sokkal magasabb fizetésre lehet számítani, akkor nincs semmi baj. De ha a jövőben is az várható, hogy nem fog tudni megtakarítani, akkor baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!