Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem beteges hogy annyira nem jut fiatal nőhöz sok fiatal
pasi, hogy kínjában édesanyjuk korabeli nőkkel fekszenek
össze?
Figyelt kérdés
20 éves srácok 40 éves nőkkel... persze a nők élvezik ezt és a fiatal srácok is örülnek hogy legalább puncizhatnak
Ha úgy érzed hogy annyira beledöglesz a szexhiányba, hogy számodra taszító nőkkel is összejönnél, akkor talán ideje lenne felkeresni egy pszichiátert aki segít kikeveredni ebből az állapotból.
2021. nov. 7. 23:30
13/19 anonim válasza:
Hát nem tudom én nő vagyok de láttam már rengeteg olyan 40 év körüli nőt akit leollóznék simán 😂😂
2021. nov. 8. 13:18
14/19 anonim válasza:
Nem értek egyet azzal, hogy "kínjukban" választják az idősebbeket. Mióta elmúltak 30,nagyon helyes 20 év körüli srácok találnak meg és válogathatok, válogatok is. Többen azt mondják, hogy a 18-20 körüli lányokat észben komolytalannak tartják magukhoz és mivel sok közülük még nem tapasztalta ki, mi jó neki a szexben, így nekik sem ad a dolog sikerélményt (hogy sokan fekszenek, mint egy darab fa és nem tudják, mit kellene csinálniuk). Akkor van, akit az őrült féltékenység zavar, olyan messzire is elmennek, hogy közösségi oldalakon is csak fiú ismerősei lehetnek a srácnak én meg csak nézek, hogy ez most komoly? Mostanában sok olyannak találkoztam, aki nem csak külsőleg, belsőleg is szép, de azon én is csodálkozom, hogy 10 éve, amikor még sokkal szebb és feszesebb voltam, miért nem vett észre senki, most meg, lógósabb cici el, néhány plusz kilóval olyanokat megkaphatok, amilyenekről akkor csak álmodoztam.
2021. nov. 11. 15:01
15/19 anonim válasza:
Szerintem az is beteg aki azt hiszi az összes fiatal lánynál sorban állnak. Gyk-s agyrém. Sok fiatal lány nem tud ismerkedni. Mondjuk lányos, nőcis közegben él. A tinderen meg csak farok huszárok vannak.
2021. nov. 11. 18:18
16/19 anonim válasza:
Nem ezért mennek az idősebb nőkhöz. Egyrészt van olyan 40-es nő, aki még így is szebb, mint egy 20 éves. Másrészt a 20 évesnek udvarolni kell, meg az családot akar vagy olyan pasit, aki pénzeli a bulijait meg együtt kell lelkizni vele stb.
Egy 40-es nő, ha anyagilag független, és egyedül van, szívesen leáll egy fiatalabb férfival csak a szex kedvéért. Egyértelmű a helyzet, nem kell felesleges köröket futni, nem kell megígérni, hogy majd együtt alapítotok családot stb. Sok fiú szereti is a tapasztaltabb nőket. Amúgy nem tudom te milyen körökben mozogsz, de az én ismerettségi körömben a 40-es nők egyáltalán nem undorítóak. Nyilván 20 évesek közt is vannak olyanok, akik nem esztétikusak.
2021. nov. 11. 18:58
17/19 anonim válasza:
Egy beteg vilába, ez is belefér🤣🤣
2021. nov. 12. 13:27
18/19 anonim válasza:
Csak annyira beteg, mint amennyire fordítva beteg.
2021. nov. 12. 14:15
19/19 anonim válasza:
Ez a kérdés beteg te agyalágyult! Fiatalon mindegyik pasi milfekre vágyik és amelyik nem lúzer az meg is éli többször is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!