Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, mikor érdemes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mikor érdemes a házasságról és a gyermekvállalásról kérdezni titeket?

Figyelt kérdés

Sok éves kapcsolatomnak lett most vége, ahol még tiniként jöttünk össze, így nem is foglalkoztattak akkoriban ezek a témák. Nem emiatt mentünk szét egyébként. Újra randizni szeretnék és nekem fontos a házasság és a gyerekvállalás is. Azt tudom hogy a férfiak nem szeretik ha letámadják őket az ilyen témákkal de akkor mégis mikor hozzam ezt szóba? Ha tapintatosságból kerülöm a témát, aztán beleszeretek valakibe és aztán derül ki hogy ő nem akar házasságot vagy gyereket, akkor már fájdalommal jár a szakítás. Szóba hozhatom az ismerkedés elején vagy ez komolyan elijeszti a férfiakat?

24N

2021. nov. 6. 21:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Említsed meg még az elején ami számodra fontos, az a legegyszerűbb és nincsenek felesleges körök. Mindenkinek más lehet a terve az életre. Én pl középkorú vagyok és nem akarok gyereket. De egy másik férfi valószínűleg akar. Azzal építsd a kapcsolatod, akivel a céljaid egyeznek. /F
2021. nov. 6. 22:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Finoman lehet róla az elején beszélni, nem kell rögtön letámadni, de az se jó, ha feleslegesen húzzátok egymás idejét.

Szerintem amikor magadról beszélsz, megemlítheted a terveidet,hogy 10 év múlva hol akarsz tartani, és akkor elmondod, hogy szeretnél addigra házas, és anya lenni.

Ezzel jelzel neki óvatosan.Ha szimpatikusak neki a terveid, úgyis lesz 2.randi,ha nem,akkor nem egymást keresitek.

2021. nov. 7. 07:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha még azt sem tudja akar e veled egyáltalán csak járni is, akkor a továbbikról is érdekes lehet faggatni.
2021. nov. 7. 13:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Amikor kedved van hozzá. Szeretek beszélgetni.
2021. nov. 8. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!