Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mikor érdemes a házasságról és a gyermekvállalásról kérdezni titeket?
Sok éves kapcsolatomnak lett most vége, ahol még tiniként jöttünk össze, így nem is foglalkoztattak akkoriban ezek a témák. Nem emiatt mentünk szét egyébként. Újra randizni szeretnék és nekem fontos a házasság és a gyerekvállalás is. Azt tudom hogy a férfiak nem szeretik ha letámadják őket az ilyen témákkal de akkor mégis mikor hozzam ezt szóba? Ha tapintatosságból kerülöm a témát, aztán beleszeretek valakibe és aztán derül ki hogy ő nem akar házasságot vagy gyereket, akkor már fájdalommal jár a szakítás. Szóba hozhatom az ismerkedés elején vagy ez komolyan elijeszti a férfiakat?
24N
Finoman lehet róla az elején beszélni, nem kell rögtön letámadni, de az se jó, ha feleslegesen húzzátok egymás idejét.
Szerintem amikor magadról beszélsz, megemlítheted a terveidet,hogy 10 év múlva hol akarsz tartani, és akkor elmondod, hogy szeretnél addigra házas, és anya lenni.
Ezzel jelzel neki óvatosan.Ha szimpatikusak neki a terveid, úgyis lesz 2.randi,ha nem,akkor nem egymást keresitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!