Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, mikor érdemes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mikor érdemes a házasságról és a gyermekvállalásról kérdezni titeket?

Figyelt kérdés

Sok éves kapcsolatomnak lett most vége, ahol még tiniként jöttünk össze, így nem is foglalkoztattak akkoriban ezek a témák. Nem emiatt mentünk szét egyébként. Újra randizni szeretnék és nekem fontos a házasság és a gyerekvállalás is. Azt tudom hogy a férfiak nem szeretik ha letámadják őket az ilyen témákkal de akkor mégis mikor hozzam ezt szóba? Ha tapintatosságból kerülöm a témát, aztán beleszeretek valakibe és aztán derül ki hogy ő nem akar házasságot vagy gyereket, akkor már fájdalommal jár a szakítás. Szóba hozhatom az ismerkedés elején vagy ez komolyan elijeszti a férfiakat?

24N

2021. nov. 6. 21:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

En siman a nagy szerelmérol szoktam kerdezni vele mit tervezett(esetleg magában) Ebbol latni h hazassagparti gyerekpárti e

Vagy megemlitem neki pl.házasodik egy ismim mi a velemenye rola (illetve kifejtő kerdeseket tudnék feltenni)

Es akkor egyszer sem jon le ugy hogy en kaparnék hogy vegyen el

2021. nov. 6. 21:07
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem simán szóba hozhatod, inkább derüljön ki az elején minden. Akit elijeszt az elköteleződés gondolata az úgyis elmenekül.
2021. nov. 6. 21:08
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Engem bármikor, ha arról van szó, hogy sosem akarsz/lehet gyereked.
2021. nov. 6. 21:22
 4/14 anonim ***** válasza:
39%

Ha ezt az első időszakban felhozod, azzal pontot is teszel az alakuló kapcsolat végére, vagy mit vársz, hogy pár randi után már érezze hogy te vagy a nő akit el akar venni, meg gyerekek minden?

N

2021. nov. 6. 21:24
 5/14 A kérdező kommentje:
4-es, nyilván nem azt akarom ennyi idő után hogy egyből elvegyen. Egyszerűen nem akarok kapcsolatba bonyolódni olyannal aki soha nem akar házasodni és gyereket vállalni.
2021. nov. 6. 21:27
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Sztem ez fontos dolog, siman elso randi tema is lehet hogy ki mit szeretne
2021. nov. 6. 21:29
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Bár én már nem a te korosztályod vagyok, de én akkoriban is szerettem, ha egy nő erről nem félt már az elején beszélni. Most meg már kifejezetten fontosnak tartom, mert csak egymás idejét pazaroljuk azzal, ha kiderül, hogy nem egyeznek a céljaink. Nem mondom, hogy rögtön az első randin hozd fel a témát, de szerintem még érdemes azelőtt tisztázni ezt, mielőtt komolyabbra fordul a dolog.
2021. nov. 6. 21:29
 8/14 anonim ***** válasza:
87%
Előhozhatod akár az elején is, de ehhez érett férfi kell. Egy 2X éves fiatal férfit elriasztasz.
2021. nov. 6. 21:30
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
Mi az első randin megbeszéltük a főbb pontokat, nehogy nagy koppanás legyen a vége. Kertesház, hány gyerek, esküvő kb mikor, kutya/macska/selyemtyúk, minden olyanon végigmentünk, ami igazán fontos. Hála Istennek passzolt a jövőképünk egymáséba, 22 éve éljük az álmainkat. 😊
2021. nov. 6. 21:56
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
Ha csak tervekről, vágyakról kérdezel akkor belefér az elején is. Én is szoktam olyanokat kérdezni amik számomra fontos értékek.
2021. nov. 6. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!