Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ne legyek sok, viszont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne legyek sok, viszont elérhető, érdeklődő?

Figyelt kérdés

Randira hívtam egy lányt, örült neki nagyon. Sajnos az anyukája -akivel együtt lakik- pozitív koronavírus tesztet produkált a randink előtti este, így annyiban maradtunk, hogy elhalasztjuk addig amíg rendeződik a helyzet. Nyilván addig is szeretnék jelen lenni az életében, egyetlen lehetőségem így a messenger. Mint ahogy a kérdésben is látszik, nem akarok túlságosan nyomulni, mert nagyon tetszik és örülnék, ha jobban megismerhetném.

2-3 naponta gondoltam ráírok, érdeklődök a hogy léte felől, viszont túl mély témát nem érintenék, azt szeretném élőben majd. A kérdésem az lenne, hogy ezt hogyan csináljam jól? Nagyon szeretnék jó benyomást kelteni. Ez a két-három nap azért is ideális lenne, mert eléggé elfoglalt vagyok most munka terén, így egyszerűbb lenne.

Szerintetek jó ez a 2-3 napos intervallum (nyilván ha esetleg ő ír addig, akkor válaszolok amint tudok)? Ti hogyan csinálnátok? Lányok nektek mi jönne be?

24F és 22L

2021. nov. 5. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan írj naponta. Ha sokallja, csak lassan-lassan fog válaszolgatni. De lehet, hogy örülni fog neki.
2021. nov. 5. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A COVID kiváló alkalom a gyakori, indokolt kérdezésre, hiszen lehet nem lesz holnap:)
2021. nov. 5. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"túl mély témát nem érintenék, azt szeretném élőben majd"

Rossz taktika!!! Nagyon rossz!!! Minél több témát érints vele, akár mély akár nem. Ismerd meg, hogy legyen kontextusod mire élőben beszéltek. Nincs olyan helyzet, hogy előre felteszed minden kérdésed és ott kifogysz belőle. A téma soha nem fogy el. 10-20 ismertség után is lehet miről beszélgetni, nem hogy az első randin.

Sőt, minél jobban ismered annál több kapaszkodód lesz miközben beszéltek.

2021. nov. 5. 13:34
 4/4 harebell ***** válasza:
100%
Ne tervezd meg előre ennyire, hogy hány naponta meg miről fogsz írni, hagyd, hogy maguktól menjenek a dolgok. Ha jól működik vele az írásbeli kommunikáció, felesleges kerülni bizonyos témákat csak azért, mert későbbre tartogatnád. Beszélgessetek arról, amiről jólesik és olyan intenzitással, ahogy jólesik - úgyis látni fogod, hogy gyakran és sokat ír-e vagy nem.
2021. nov. 5. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!