Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor nem nagyon voltam elérhető a fiú számára, akkor jobban érdeklődött irántam, mint most, mikor jobban elérhető vagyok? 18l
Ezt az egész történet majdnem másfél éve kezdődött, mikor kezdük jobban megismerni egymást. persze azelőtt is ismertük egymást.
Szóval, kb a tavaly ősszel kezdünk el igazán ismerkedni, rengeteget keresett, sokat beszélt magáról, érdeklődött irántam, én is beszéltem magamról. De akkoriban sajnos családi okok miatt nem tudtam mindig elérhető lenni a számára. De minden nap beszéltünk, úgy ahogy most is.Az idén tavasszal már megadatott az a lehetőség, hogy egy nap többet is beszélhetünk. Eleinte még keresett, de aztán elvárta, hogy én keressem (ezelőtt is volt, amikor én is kerestem), aztán pusziló viszonyba kerültünk. Úgy május végén, június elején még minden jól ment, de ahogy a vakáció megkezdődött, feletkezett meg rólam, ha én kerestem, volt hogy nem is jelentkezett, de csak napirenden beszéltünk, de keveset. Még mindig pusziló viszonyban voltunk. De olyasmi is volt, hogy reggel ahogy felkeltünk, beszéltünk viberen, facebokkon. Szeptember elején mintha fellobbant volna valami tűz, sokat beszéltünk minden témáról, az egyszerű hétkönapi dolgotól egészen a szexig. Aztán mostanában megint alig beszélünk. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!