Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudom saját magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom saját magam ellenőrizni a leheletemet?

Figyelt kérdés

Sajnos a napokban volt egy randevúm, egy külsőre igényes, csinos lánnyal, de mikor beszélgetés közben közel hajolt megcsapott a szájszaga, eléggé kellemetlen, savanyú szaga, így nem lett folytatás. Ebből tanulva én se szeretnék így járni. Igaz, rendszeresen mosok fogat, használok szájvizet, de mégis tudok valahogy "önellenőrzést" tartani?

Nektek volt már hasonló, kellemetlen meglepetésetek egy randin?

2021. nov. 3. 14:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
8. Nem, akkor mindig rágózom, de éjjel-nappal nem lehet, ezért nem ismerkedem igazán. Még gimiben kezdtek szólni miatta.
2021. nov. 3. 15:40
 12/14 A kérdező kommentje:

11-es, lehet hogy csak bántásból csinálták. Ha minden rendben nem lehet szaga szerintem, esetleg ha olyat ettél, de az csak ideiglenes.

Esetleg kérj meg valaki olyat, akivel jóban vagy, vagy valami családtagot, hogy szagolja meg.

2021. nov. 3. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
A szexualitás kategóriában sokan a nőjük fenekét nyalogatják. Ezek után kit zavar a szájszag? 31f
2021. nov. 3. 17:26
 14/14 anonim ***** válasza:
51%

Tenyeredbe lehelés meg hasonlók nem igazán jók, mert nem tudsz egyszerre ki- és belélegezni. Elmegy a cucc java, mire átváltasz szaglásra. Úgy max a nagyon erős szagot érzed meg, de akkor meg már az ízét is érzed, nem kell tesztelni.

A jó megoldás az, hogy megnyalod a kézfejed, vársz egy picit, majd utána azt szagolod meg.

2021. nov. 3. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!