Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudom saját magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom saját magam ellenőrizni a leheletemet?

Figyelt kérdés

Sajnos a napokban volt egy randevúm, egy külsőre igényes, csinos lánnyal, de mikor beszélgetés közben közel hajolt megcsapott a szájszaga, eléggé kellemetlen, savanyú szaga, így nem lett folytatás. Ebből tanulva én se szeretnék így járni. Igaz, rendszeresen mosok fogat, használok szájvizet, de mégis tudok valahogy "önellenőrzést" tartani?

Nektek volt már hasonló, kellemetlen meglepetésetek egy randin?

2021. nov. 3. 14:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A kezed a szád elé tartva lehelsz egyet.
2021. nov. 3. 14:03
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Házhoz megyek, csak rám kell lehelned, akár naponta, alkalmanként tíz rugóért.
2021. nov. 3. 14:04
 3/14 anonim ***** válasza:
23%
Listerine és fogorvos. Csodákra képesek.
2021. nov. 3. 14:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelően ápolt fogak, fogmosás és szájvíz használata esetén nem kell paráznod. Amúgy ha rálehelsz egy kanálra, azzal tudod ellenőrizni az "outputot". :D
2021. nov. 3. 14:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

4-es, dehogynem kell paráznia!

Én megannyi vizsgálaton voltam, gyomor, fog, minden rendben volt, mégis jelzik nekem, hogy kellemetlen a leheletem.

Borzasztó egy átok, randizni sem szoktam.

N

2021. nov. 3. 14:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugy tudod kikerulni, ha randira is viszel magaddal miniszajvizet/ szajsprayt. Ez tuti siker! Érezni is fogod a mentolos ízt...na ha az már nincs meg, akkor fujhatsz megint +rágó. Mindez persze fogorvos,fogkolevetel,rendszeres fogmosas,fogselymezes, szajviz mellett.
2021. nov. 3. 14:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetés előtt egyetek egy jó fokhagymás lángost, aztán nem lesz gond :D
2021. nov. 3. 14:26
 8/14 A kérdező kommentje:
5-ös: a randin szembesítettek vele? Fogmosás+szájvíz nem használ? Nincs refluxod?
2021. nov. 3. 14:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, szájspé tényleg jó. Én azért használom mert dohányzom s még jobban rágörcsölök ilyenre de eddig sose volt ilyennel gondom.:)
2021. nov. 3. 15:07
 10/14 anonim ***** válasza:
Van aki ezt el tudja fogadni mert úgy van vele: "bárkivel megtörténhet" illetve "természetes, hogy nem mindig lehet megondani".
2021. nov. 3. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!