Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertél valakit online, beszélgettetek, majd találkoztatok. Milyen arányban utasítottad el a jelölteket az első, személyes randi után, és miért?
Figyelt kérdés
Valamiben esetleg ferdített, amíg csak üzeneteket cseréltetek? Máshogy nézett ki, vagy valami egyéb ok?
Milyen magyarázattal "küldted el"?
2021. nov. 2. 13:11
11/17 anonim válasza:
ja, annyi meg, hogy en megmondtam nekik, hogy ugy erzem, nem lenne ertelme reszemrol a folytatasnak, tehat tovabbi sok sikert nekik. egy kivetelevel mind felfogta es megertette, hogy nem passzolunk, az az egy elkezdett mocskolodni, krvazni, tiltottam.
7es voltam
12/17 anonim válasza:
#4 te is idegenként vagy jelen ne feledd
13/17 anonim válasza:
12#nem is hívok senkit lakásra.
15/17 anonim válasza:
#8 A 9-es üzenet a te üzid folytatása?
17/17 anonim válasza:
3 neten szervezett randim volt.
Kettőt ebből elutasítottam a túlzott nyomulás, erőszakoskodás miatt. A harmadikkal összejöttem, de kár volt. :D Nála kb. 2-3 év után bukott ki a leuraló, önző személyiség, hiszen kb. akkortól érzett biztosnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!