Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek olyan Nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan Nők, akik kimondottan "papucs" férfira vágynak?

Figyelt kérdés
29 éves, munkájában sikeres, a hétköznapokban határozott, irányító típus vagyok. Viszont párkapcsolati téren pont az ellenkezőjére vágynék. A nőuralomban hiszek, úgy gondolom egy férfinak szolgálnia kell az imádott Nőt az élet minden területén. Tenyerén hordozni és biztosítani számára a gondtalan és kényelmes élethez szükséges feltételeket. Az eddigiekben sajnos nem találtam olyan Hölgyet, akinek ilyen személyisége lenne és vágyna arra, hogy a partnere egyben az alárendeltje is legyen. Léteznek egyáltalán ilyen Nők vagy tegyek le arról, hogy valaha kialakíthatok egy ilyen kapcsolatot?
2021. nov. 1. 12:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
41%

Ebből lesz az, hogy papuccsá nevelnek, megcsalnak és/vagy nyitott kapcsolat néven megy félre egy bikához. Már ne haragudj, de férfi létedre azt szeretnéd hogy egy nő irányítson? Voltam ilyen kapcsolatban, mármint az egyik exem megszokta hogy a pasijai mind ilyenek, hát én meg nem az a srác vagyok. Volt is konfliktus, de engem tisztelt, majd kezdte a lelki terror-manipulálás-hiszti kombót amire kiraktam mint macskát... Pár hónap után jött visszasírni magát. Jól megdugtam, megint kiraktam. Azóta is próbálkozik visszaszerezni. Ennyit erről, ha férfi vagy legyen már tartásod! Szeretni kell, törődni kell, de legyen önálló gondolatod és ne azon járjon már az eszed hogyan tedd kényelmessé az ő életét. .

32/F

2021. dec. 11. 16:01
 12/28 anonim ***** válasza:
30%

Tudod hol volt az domináns nő, ha azóta is próbál visszaszerezni😂.

Sajnos vagy nem sajnos én ilyen nő vagyok és az exem bele is unt ebbe, ő szakított, azon a napon még megakartam oldani a helyzetet, ő nem akarta, elengedtem, pedig szerettem és szenvedtem is emiatt, de pontosan mivel ilyen nő vagyok, ezért én nem futok senki után, van tartásom. Azóta ő visszaszeretett volna jönni hozzám többször is és annak ellenére is elutasítottam, hogy még szerettem. Pontosan azért, mert ilyen vagyok. Mindettől függetlenül én is tudok szeretni annak ellenére, hogy uralkodó típus vagyok, és nem tudok változtatni magamon, pedig próbálkoztam. Nem feltétlenül nevezném ezt papucsnak, utálom ezt a szót, mert ezzel az erővel a nők nagyrésze mind papucs vagy egy cseléd, mivel otthon a férfi a főnök azok ellenére is, hogy ma már a nők ugyanúgy dolgoznak és mellette háztartást vezetnek gyereket nevelnek, a férfi nem csinál kb. semmit csak elmegy dolgozni (ugyanúgy, mint a nő) és ő amíg heverészik, addig a nő megcsinál mindent és még ezek után a férfi a családfő🙄. Szuperek ezek a férfiak, legalább nem papucsok, nem? Ilyen hát egy igazi férfi. Valakinek biztos ez tetszik, hát nekem nem.

2021. dec. 11. 17:50
 13/28 anonim ***** válasza:
23%

Az, hogy nem engedem magam papuccsá nevelni nem azt jelenti, hogy otthon nem tartok rendet, nem főzök, nem nevelem a gyerekemet (majd ha lesz). Az egyik hobbim pl a főzés és igen takarítom a lakásomat rendszeresen ez az ALAP. A papucs dolgot azokra a dolgokra értem, hogy egy férfi minden dologban alá rendeli magát egy nőnek. Az igazi férfi gondoskodik a családjáról. A papucs pedig úgy ugrál, ahogyan az asszony fütyül. Nem egy ilyen embert ismerek pl nem engedi el az asszony egy focimeccselre, vagy pecázni.

2021. dec. 11. 18:11
 14/28 anonim ***** válasza:
*focimeccsre.
2021. dec. 11. 18:12
 15/28 anonim ***** válasza:
#12 vagyok azt elfelejtettem leírni, hogy a párkapcsolat nem arról szól, hogy ki a főnök hanem egymás szeretetéről, önzetlenségről, bizalomról, elfogadásról és megértésről. Minden más szerintem bullshit.
2021. dec. 11. 18:14
 16/28 anonim válasza:
nem.
2021. dec. 12. 14:51
 17/28 anonim ***** válasza:
40%
Én is ilyenre vágyom.... de a szexben legyen határozott. Minden másban NE.
2022. jan. 15. 20:29
 18/28 anonim ***** válasza:
38%
Általában az asszex nők ilyenek. A férfit cselédnek használják, szexelniük meg nem kell.
2022. jan. 16. 11:05
 19/28 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek kompromisszumokot kötni (túl sokat), szóval nekem pont jó lenne.
2022. febr. 7. 20:23
 20/28 anonim ***** válasza:
Persze,a feministák ilyenek. Növeszd meg a hajad, vegyél harry potter szemüveget, hordj vászontáskát és legy vegán. Nem mondom hogy odáig lesznek érted mert nekik férfiért odalenni megalázó, de biztos találsz egyet aki eltűr ha mosogatsz neki😆😆
2022. febr. 7. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!