Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor illik közölni hogy nem tudok és nem is akarok főzni?
35N
Nem kérek privátot, ne is fáradj.

Én úgy vagyok vele hogy az én nőm ne főzzön, süssön, ha csak nem szereti, amúgy ha közösen csinálnánk hamarabb végeznénk. De nem szeretem az olajban tocsogó dolgokat, a húsért sem rajongok, úgyhogy egy salátát elémb@szni én már annak nagyon örülnék.
Kérdésedre a válasz:
A kapcsolat elején természetesen. Az őszinteség az alapja egy kapcsolatnak. Ha hamis kapcsolatra vágysz veszekedésekkel teli, agyonverésekkel, szakítással, válással, akkor egészégedre.

Nem a középkorban élünk. A nők is ugyanannyit dolgoznak, mint a férfiak. Ilyen körülmények között bunkó paraszt lenne az a pasi, akinek alap elvárása egy nő felé, hogy tudjon főzni.
Azért nem árt, ha viszonylag az ismerkedés elején tisztázod, hogy ne egy olyannal akadj össze, aki szerint az "asszonynak a konyhában a helye". Kiderülhet, hogy a pasi tud és szeret is főzni, akkor nyert ügyed van, majd ő főz, ha otthon akartok enni.
Azért a saját érdekedben nem ártana, ha néhány egyszerű ételt mégis megtanulnál főzni. Sokkal egészségesebb lehet a házi készítésű kaja, mint amiket az étkezdékben lehet kapni. Legalább tudod, mi van benne.
Szintén 35 éves nő vagyok, szintén nem szeretek főzni, de ennek ellenére, néha megtanulok egy-egy könnyebb receptet, igyekszem bővíteni a repertoárt. Nem azért, hogy elkápráztassam a leendő pasit, hanem mert fontos számomra az egészséges táplálkozás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!