Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvarlás alatt illendő a férfinek drága ajándékokkal ellepnie a nőt?
Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 15:41
1/12 anonim válasza:
Nem, engem kifejezetten nyomasztana a dolog.
3/12 anonim válasza:
Attol fugg h a tarsadalmi randletran hol vagy...
A felso tizezerben alap
Az alsoban hagyjuk kategoria
4/12 anonim válasza:
Nem, inkabb kis aprosagokkal. Meglepni egy szal viraggal, egy doboz finom csokival, bekeretezni egy kozos fotot, egy ajakír a dmből a hideg időkre, egy szép szájmaszk, egy szép naptár a kedvenc témàjával, csinalni neki fürdővizet, reggelit, habos kakaót mályvacukorral vagy teát a kedvenc kekszével, mozis este otthon a kedvenc filmjevel es popcornnal, szep kepeslap egy aktuális idézettel, ha nagyobb a keret :sál, pulcsi, dísztárgy, könyv...fontos hogy kiismerd, megtudd mit szeret, milyen cuccokat nezeget stb.
6/12 anonim válasza:
Nem. Nekem ócska az ilyen ember. Egy gyenge jellemű nőből azt hozza ki ez a viselkedés, hogy adósnak érzi magát és törleszteni akar "cserébe" azért, amit kap, de belőlem csak azt hozná ki, hogy az illetőt kiherélné a saját adakozása és pitizése a szememben. Nem tudok felnézni az ilyen kutyákra, akik feltétel nélkül aládfekszenek pénzelni téged, szóval vagy egy az egyben leráznám, vagy elfogadnám, ha már adja, de olyannal randiznék, akit férfinek, partnernek látok, nem egy csicskának.
7/12 anonim válasza:
Nem szeretem, ha qrvának néznek, szóval valószínűleg fordítva sülne el ez a gesztus.
8/12 anonim válasza:
Nem.
Én szeretek amúgy ajándékot kapni, de akkor adjon, amikor már együtt vagyunk. Ismerkedési fázisban, amíg nincs meg a szerelem, bizalom, közös tervek, maximum apróságokat adjon. Pl. kávé.
9/12 anonim válasza:
az édesség is baromi drága manapság, na ha még tárgyat vesz az ember akkor saját maga éhen pusztul ..
10/12 anonim válasza:
Szerintem 3 randi után már lehet venni, ha a lany kolcsonosen szimpatizal velunk es volt par atbeszelgetett randi. En orulnek neki. Amilyen soherek ma a pasik, tuti befuto egy kenyezteto, figyelmes alak. Kitunik a tomegbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!