Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam a tudtára, hogy engem nem érdekel a pénze és ne próbáljon megvenni drága ajándékokkal?
Közelebb kerültem egy olyan sráchoz, akinek nagyon sok pénze van. Viszont ezt próbálja az emberek tudtára adni (öltözködés, életstílus, viselkedés).
De engem nem érdekel, hogy Párizsban vacsorázunk-e az első hónapfordulónkon, vagy pedig a 3 utcára lévő Mekibe.
Ő meg úgy van vele, hogy mindenből a legjobb és a legdrágább kell, mert csak az a jó.
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy mennyi pénze van és hogy milyen embereket ismer, kikkel van jóba. De ezt nem érti, folyton ajándékokat vesz, drága helyekre visz.
Nem akarom megbántani, ő az első barátom és elszúrni sem szeretném a dolgot.
Beszéljek vele, vagy várjak, hátha lenyugszik?
ez sajnos jellembeli dolog, hogy kit mennyire vakít el a pénze..
változtatni rajta nem igazán lehet, esetleg finomítani.. itt jön a kompromisszum, elviseled-e ezt neki vagy sem. ha igen, hosszú évek alatt lehet erről csak lenevelni valakit, ismerek ilyen embereket és elég rossz tapasztalatom van velük.
többnyire inkább csak egyre rosszabbak lesznek, sose unják meg a ripacskodást..
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!