Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, számít a magasság? 200cm magas ffi, 156cm magas nő.
Ha minden más jól alakul eltekintenétek ettől?
Tapasztalat vélemény?
Nagyon számít a magasság.
A példád szintje már igencsak röhejes
Mivel az úr magasabb külsöségnek elfogadható.
De van extrémebb mikor törpe növésű házasodik akár nő akár férfi átlagos magasságúval.
Nem ez számít a kölcsönös megbecsűlês tisztelet szeretet
Hát nekem mint kívülállónak nincs mitől eltekintenem, mert nem tartozik rám, hogy ti összejöttök-e vagy sem.
Köztünk “csak” 37-38 cm van a párommal, ez is nagyon sok, nem tudom, még több beleférne-e. De mi mindent meg tudunk egyébként oldani (a szexben meg végképp nem okoz gondot, mert egy férfinak attól, hogy magas, nincs feltétlen nagy intim mérete, sőt, az övé pl kifejezetten kisebb - de ez nekem sose volt probléma), táncolni nem tudunk csak, de nekünk ez mindegy, mert egyikünk se szeret.
Szóval rajtatok múlik, zavaró lesz-e vagy nem. Másnak ehhez semmi köze.
8-as, mi lenne, ha utánaolvasnál, mielőtt burkoltan testi fogyatékosnak tartasz egy nőt, mert alacsony mert maradni és magas férfival vállalt gyereket?
Amiről te beszélsz, az TÖRPENÖVÉSŰ nőket érinthet. Mármint az ilyen 100-130 centiseket, akik orvosilag is annak számítanak, nekik nyomhatja a magzat súlyosan a belső szerveiket. 156 centi baromira nem törpe, hanem teljesen egészséges méret, csak kevesebb az átlagos számnál (amiben ugye a 145 és a 190 centis nő is benne van). Bármekkora magzatot képes kihordani (merthogy ugye még a gigantizmusban szenvedő emberek sem egyméteresként születnek), maximum császárral kell megszülnie, ha a medencéje nem elég széles. Na bumm, egymillió okból lehet császár akkor is, ha kicsi a babája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!