Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasság számít a farok méret nem?
"Akkor mégis mi a különbség?"
Semmi. Nem járok olyan férfivel akinek a magassága vagy farok mérete kisebb az enyémnél.
Mire már meglátom, mi van a nadrágjában, jó eséllyel vannak bennem érzelmek vagy valamilyen fokú szimpátia, plusz elég rugalmas vagyok, hogy sokféle péniszméret megfelelő legyen számomra. A magasság ellenben nem ilyen dolog, az elsőre látszik, egyből tudom, hogy engem zavarni fog hosszú, de még rövid távon is, így abba inkább bele se megyek és nem keresem a megoldásokat, hogy jó legyen.
Nem beszélve arról, hogy a gatyában nyújtott hiányosságokat könnyebb valamivel helyettesíteni/kipótolni, míg a magasságán nem nagyon lehet semmivel sem akár csak látszólag javítani.
Igen is sokat számít a méret :)
Vannak alacsony nők is, és nem mindegyiknek van hatalmas melle.
Külső meg fog, belső meg tart. ::)) az utóbbira be lehet sorolni jó szexet is.
8.
Leírtuk hogy miért nem kompenzál. Mert ismerkedéskor látja/tudja a másik a magasságodat, a farokméretedet pedig nem. Az már csak akkor derül ki, hogyha vonzódik hozzád a másik más dolgokban eléggé ahhoz, hogy kíváncsi legyen a farkadra is.
Igen, vannak nők akiknek kevés a 173-as magasságod. De ez nem olyan dolog, amin változtatni tudnál. Szerencsére ahogy írtad máskülönben egész jó pasi vagy, szóval tudod ezt kompenzálni sok mindennel. Sok nőnek tetszel, soknak meg nem. Fogadd el, örülj azoknak akiknek tetszel és élvezd az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!