Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magasság számít a farok méret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasság számít a farok méret nem?

Figyelt kérdés
10 ből 9 nőtől azt hallom, hogy nem érdekli mekkora a masik farka, lehet átlagos, kicsi is mert ha szereti akkor úgy is szereti. Viszont ha a férfi alacsony akkor már ki van lőve, és teljesen esélytelen kapcsolatra. A farok és magasság is olyan dolog ami genetikailag adott és nem lehet rajta változtatni. Akkor mégis mi a különbség?

2020. máj. 7. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

"Akkor mégis mi a különbség?"

Semmi. Nem járok olyan férfivel akinek a magassága vagy farok mérete kisebb az enyémnél.

2020. máj. 7. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
A magasság jobban szem előtt van, a farokméret pedig csak akkor derül ki, amikor már kedvelik egymást, esélyesen kapcsolatot akarnak és a gatya is lekerül. Azt senki nem mondta, hogy a lenti méret egyáltalán nem számít, de általában valóban valamivel kevésbé, mint a testmagasság.
2020. máj. 7. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Mire már meglátom, mi van a nadrágjában, jó eséllyel vannak bennem érzelmek vagy valamilyen fokú szimpátia, plusz elég rugalmas vagyok, hogy sokféle péniszméret megfelelő legyen számomra. A magasság ellenben nem ilyen dolog, az elsőre látszik, egyből tudom, hogy engem zavarni fog hosszú, de még rövid távon is, így abba inkább bele se megyek és nem keresem a megoldásokat, hogy jó legyen.

Nem beszélve arról, hogy a gatyában nyújtott hiányosságokat könnyebb valamivel helyettesíteni/kipótolni, míg a magasságán nem nagyon lehet semmivel sem akár csak látszólag javítani.

2020. máj. 7. 16:10
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Nekem mindkettő számít. De mivel pici vagyok(157 cm), egy 170 magas sráccal is el tudok képzelni kapcsolatot, 185 felettivel pedig nem. És 170 alattival sem. A farokméret pedig tényleg csak akkor derül ki, mikor akár már érzelmeket is táplálok iránta, ezért jó eséllyel nem fogom kidobni, ha nem 18 centis centis a farka, hanem “csak” mondjuk 15. De annál kisebbel kb nem tudom élvezni a szexet, úgyhogy nemis húznám az időmet egy olyan kapcsolattal, ami nem elégít ki testileg is.
2020. máj. 7. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen is sokat számít a méret :)

Vannak alacsony nők is, és nem mindegyiknek van hatalmas melle.

Külső meg fog, belső meg tart. ::)) az utóbbira be lehet sorolni jó szexet is.

2020. máj. 7. 16:39
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
Az, hogy ujjazni és nyalni kis fsszal is tudsz. És egyébként meg nem túl szerencsés a nagy méret, tekintve, hogy a hüvely hossza is nagyjából 10-12 centi.
2020. máj. 7. 17:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi számít alacsony magasságnak és mi számít már elfogadható magasságnak a férfiaknál?
2020. máj. 7. 17:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Én jó magam 173 vagyok férfi létemre. Volt sok barátnőm, lazább kapcsolatom, szóval külsőleg rendben vagyok. Viszont pár nőtől megkaptam , hogy a magasságom neki kevés. Farok méretbe meg teljesen elégedett vagyok magammal, 18-19 centi. Még is úgy adják elő hogy az semmit se kompenzál.
2020. máj. 7. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:

8.

Leírtuk hogy miért nem kompenzál. Mert ismerkedéskor látja/tudja a másik a magasságodat, a farokméretedet pedig nem. Az már csak akkor derül ki, hogyha vonzódik hozzád a másik más dolgokban eléggé ahhoz, hogy kíváncsi legyen a farkadra is.

Igen, vannak nők akiknek kevés a 173-as magasságod. De ez nem olyan dolog, amin változtatni tudnál. Szerencsére ahogy írtad máskülönben egész jó pasi vagy, szóval tudod ezt kompenzálni sok mindennel. Sok nőnek tetszel, soknak meg nem. Fogadd el, örülj azoknak akiknek tetszel és élvezd az életet.

2020. máj. 7. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!