Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi randilemondás fér bele nektek?
Ha a másik fél lemondja a randit majd ajánl új időpontot de a megbeszélt napon azt is lemondja, viszont ismét felajánl egy másik napot...
Ezek után még adnátok esélyt? Vagy már az első lemondásnál véget vetnétek a további ismerkedésnek?
Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, szívesen olvasom.

Kontextus fuggo.
Ha vki nekem max haveri szint csak azaz mindegy mikor talalkozunk csavargunk nem vagxok amugysem oda vissza azzal nem zavarnak az ilyen dolgok. Majd ha pont jo mindkettonknek akkor is raer talalkozni. Sebaj ha az aznaoi meg masnapi már megint nem jo.
Viszont akihez reményeket fűztem mert azzal "etet" hogy tetszem neki, es azeretne velem osszejonni, es nyitok rá es mint Férfi erdekel, akarok vmit tole, es ugy tünteti magát nekem fel hogy ő is tolem, aztan valahogy megint nem ér rá, azt nálam helyből off.
Teljesen kiabrandit magábol olyan szinten es olyan gyorsan le tudok az elso tandi szakaszbqn hűlni es lejonni a "ködről", hogy felér a fénysebességgel az a tempo, ahogy en képes vagyok kiabrandulni.
Onnanstol még egy srac nem volt aki ujra tudta volna a szikrát/tüzet bennem éleszteni ha en egyszer már elengedtem. Mert lesz.r. dehogy kell nekem ilyen plqne kapcsolatra, aki igy indít.

Attól is függ,hogy mi az indok. Ha beteg, az abszolút megérthető. Kétszer is. Én most másfél hétig voltam beteg, több ismerősöm 2 hétig köhögött. Simán van, hogy visszaesik az ember és másodjára is le kell mondani.
Mondjuk én lehet, hogy nem vagyok releváns ilyen szempontból, mert nem randizom ismeretlennel, hanem akivel azért már egy hosszabb ismeretség megvan. Így tudom, hogy mennyire megbízható és valós lehet-e a lemondás. Vadidegennel nem tudom, hogy megy ez...

Ha tényleg hihető indokkal lemond egyet, az még belefér hiszen tényleg előfordulhat olyan váratlan szituáció hogy nincs mese, nem tudunk pl. kedden találkozni, csak pénteken.
De hogy valaki ezt egymás után többször megcsinálja, ott azért már gyanús, hogy csak időmet vesztegetem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!