Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi randilemondás fér bele nektek?
Ha a másik fél lemondja a randit majd ajánl új időpontot de a megbeszélt napon azt is lemondja, viszont ismét felajánl egy másik napot...
Ezek után még adnátok esélyt? Vagy már az első lemondásnál véget vetnétek a további ismerkedésnek?
Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, szívesen olvasom.

lehet, hogy hülye konzervatív vagyok,de egy lemondás már nálam elgondolkodtató. Főleg úgy, hogy a másik ajánlotta az időpontot.
De talán így még adnék esélyt. De két lemondás után , ennyi volt.
Nem utálok semmit jobban, mint a pontatlanságot és az átlátszó kifogásokat, a megbízhatatlanságot.
Eddig ebből a nézetemből csak előnyöm lett. ráadásul senki nem akart ki rajta.

Ez nálam nagyon helyzetfüggő, 1 esetleg belefér, ha hihető indoka van rá és rögtön ajánl másik időpontot, amit be is tart.
Többnyire már 1 lemondásnál sejthető, hogy ő ezt azért annyira nem gondolja komolyan.

Akkor többnyire ti is úgy gondoljátok ahogy én.
Randira hívott egy pasi (előtte is ismertük egymást), aznap lemondta de felajánlotta a következő hétvégét. Eljött az a nap is, de szintén aznap lemondta. Mindkét esetben rokonokra hivatkozott. Felajánlotta megint a következő hétvégét de én egyszerűen nem tudom már komolyan venni. Egyik barátnőm szerint túl szigorú vagyok és bizalmatlan, ő több esélyt is adott volna a pasinak.
Az én véleményem nem változik de ezért lettem kíváncsi, mások hogy állnak ehhez hozzá.

4. “aznap ráírok, hogy akkor jó a dolog” – én nem írok rá előtte, természetesnek veszem, hogy az utolsó megbeszélt dolog érvényes, megbízom benne.
Csak akkor írnék rá, ha én remélem, hogy lemondja, mert nincs kedvem a találkozóhoz, vagy gondolom, hogy neki nincs. Persze akkor már gáz van.

9: 4-es vagyok, alapvetően egyetértek, jogos, amit írsz.
Mondjuk így legalább nem álltam ott egyedül, mint egy fasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!