Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet azzal csajozni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azzal csajozni, hogy voltam az El Caminon?

Figyelt kérdés
Sosem próbáltam még, voltam 3 különböző útvonalon is, nem tudom érdekel-e ez valakit.
2021. okt. 25. 00:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Érdekes hogy mindenki összekapcsolja a spiritualitással, bár vannak azért akik vallási alapon mennek, de többek között én sem ezért indultam. Hiába nevelkedtem fel keresztény közegben, az egyháztól elég távol állok, legalábbis attól ahogy most a mai formájában létezik és gondolkodik.

#5 Ez milyen jó megállapítás. 😀 A camino igazából egy jó túraútvonal, szép, kiépített, ár érték arányban nagyon jó annak aki szeret sétálni.

2021. okt. 25. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:
nekem semleges lenne. jo, hogy csinal dolgokat es nem a gep elott il 24 oraban, de csajozni ilyennel nalam nem lehetne, aztan lehet, hogy valaki hasraesik tole, de ez onmagaban edes keves valakit felszedni, max egy kozos pont lehet.
2021. okt. 25. 12:01
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 Mi neked a 3 legfontosabb, amivel fel lehetne szedni?
2021. okt. 25. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!