Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi paraméterekkel megfelelő lehetek lányok?
Figyelt kérdés
magassag: 189cm
suly: 84kg
karhossz: 89cm
vádlikerulet: 40cm
bicepsz: 33cm
combkerulet: 59cm
csipo: 106cm :S (szo mi szo, nagy kerek seggem van:D)
derek: 81cm
mell: 101cm:D
vall kerulet: 115cm
lábhossz: 100cm
cipomeret: 45
sotetbarna haj&szem
kerek fej, magas homlok.
es a legfontosabb amivel oromet okozhatok egy lanynak, a farokmeret:
15cm hosszu, es 5cm szeles. :S
Ez megfelelo? Szeles csipom miatt nagyon kicsinek talalom.
es ami miatt aggodom az a fejkerulet: 60cm :S
viszont sokan mondjak hogy helyes vagyok, ismerosok, ismeretenek. munkahelyen is szepfiunak hivnak.:D
De most inkabb csak a testemre vagyok kivancsi hogy az jo-e vagy valami.
2010. szept. 2. 21:53
11/15 A kérdező kommentje:
22:48, a farkam az kurv.a eres. nemgondoltam hogy ez is fontos:D
2010. szept. 2. 22:55
12/15 anonim válasza:
Lehet, hogy te a csajokat a vádlikörméretük meg hasonlók alapján válogatod, de ez fordítva nem így van...
13/15 anonim válasza:
Ja és felőlem lehet akár tökéletesen kidolgozott és tökéletesen arányos tested, ha buta, céltalan és bunkó vagy.
14/15 anonim válasza:
:D lemaradt a végéről: * akkor semmi esélyed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!