Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Mikor egy sárga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mikor egy sárga rózsát vesztek a párotoknak, kevésbé szeretitek őt vagy ki zajlik le akkor a fejetekben?

Figyelt kérdés

2021. okt. 23. 12:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Egyszer sárga rózsát kaptam a férjemtől. Gyönyörű volt, de én mégis kiborultam. Nem szeret már úgy? Megcsal? Féltékenynek kéne lennem? A szokásos női agymenések. Persze neki ezeket nem mondtam, csak később kérdeztem rá, hogy miért pont sárgát választott.

Az Aldiban vette, és csak olyanok voltak kirakva.

Szerintem a mi túlgondolásunkkal ellentétben a pasik csak annyit látnak, hogy virág és szép, és ezzel akar kedveskedni. Az én férjemnek legalábbis ennyi zajlik le a fejében. De ha egy randira valaki virágot visz neked, akkor kétlem, hogy ennél sokkal összetettebb lenne a helyzet.

2021. okt. 23. 12:35
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Örülj neki, hogy virágot visz, a színe semmit nem jelent!
2021. okt. 23. 12:38
 3/15 anonim ***** válasza:
11%
hullanak a levelek, ez az ősz jelképke .
2021. okt. 23. 12:43
 4/15 anonim ***** válasza:
8%
a sárga szín az elmúlás jele ..
2021. okt. 23. 12:48
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

Úristen, nem inkább örülnél neki.🤦

Ilyen nőknek hogy lehet párjuk?

2021. okt. 23. 12:58
 6/15 anonim ***** válasza:
18%
Undorodom a nőktől esküszöm
2021. okt. 23. 13:07
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Téged sem az eszedért szeretnek :)
2021. okt. 23. 13:09
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Mert piros nem volt🤷‍♂️🤷‍♂️
2021. okt. 23. 13:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a férfiak többsége nem tud szimbólumokkal kommunikálni, úgyhogy az ilyesmit nem kell túlgondolni. Vannak persze művészlelkű pasik, akik allegóriákban élik meg az érzéseiket, de ha egy ilyennel összejössz, úgyis hamar kiderül róla, hogy ő ez a típus és nem a szokványos férfi.
2021. okt. 23. 13:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Valaki írja már meg nekem, hogy mi a baj a sárga rózsával, mert esküszöm fogalmam sincs! Van valami jelentése?

33/f

2021. okt. 23. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!