Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a pasi nem gavallér?
Figyelt kérdés
3 hete randizunk és eddig semmilyen kedves gesztust nem tett: nem hozott virágot, csokit, macit, túlzok, de ugye értitek? Nem hívott meg soha egy kávéra, semmire, csak sétáltunk és padokon ültünk eddig, a kávét, sütit én vettem. Nem voltam nála, csak ő nálam. Nem tűnik szegénynek, mert ha az lenne, akkor természetesen megértem. Aggódjak szerintetek? Próbáltam finoman jelezni, hogy esetleg felugrunk-e valamikor hozzá, de mindig elhárított (beázás, rendetlenség). Csak nekem furcsa ez? Köszi!2021. okt. 22. 13:31
11/15 anonim 

válasza:

Annal rosszab, hogy nem gavaller. Eloskodo lesz, szivja a vered. Ha nem venned eszre ez egy red flag.
12/15 anonim 

válasza:

A "nem gavallér" igencsak finom negfogalmazása annak, hogy a csávó egy suttyó golddigger, aki ráadásul nem is őszinte veled már a legelején sem.
Komolyan érdekel, mit akarsz vele kezdeni...
13/15 anonim 

válasza:

Kérdező kedves, nagyon nem ismered te a férfiakat és ezek szerint magadat sem sokra értékeled. Ha egy kapcsolat elején ilyen, mi kész itt később? Konkrétan semmire nem tart téged! Rúgd ki!
14/15 anonim 

válasza:

dobd ki, és legyen nagyon gyanús.
vagy van nője, akár gyerekei is, vagy mást titkol.
ebben a hidegben padokon ülni nem túl okés.
és ez hogy megy, amikor fogyasztotok? kávé, süti, bementek a boltba, és te automatikusan veszed elő a pénzed és fizetsz kettőtöknek?
15/15 anonim 

válasza:

Nem lehet hogy gavallèr helyett galerit akartàl írni, és az Örsre jàrtok ? 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!