Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha a pasi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a pasi nem gavallér?

Figyelt kérdés
3 hete randizunk és eddig semmilyen kedves gesztust nem tett: nem hozott virágot, csokit, macit, túlzok, de ugye értitek? Nem hívott meg soha egy kávéra, semmire, csak sétáltunk és padokon ültünk eddig, a kávét, sütit én vettem. Nem voltam nála, csak ő nálam. Nem tűnik szegénynek, mert ha az lenne, akkor természetesen megértem. Aggódjak szerintetek? Próbáltam finoman jelezni, hogy esetleg felugrunk-e valamikor hozzá, de mindig elhárított (beázás, rendetlenség). Csak nekem furcsa ez? Köszi!

2021. okt. 22. 13:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem mutasd meg neki az arany lapatot es az asot amit a taskadban hordasz, hatha veszi a lapot
2021. okt. 22. 13:34
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Dobd ki és keress egy igazi Férfit.
2021. okt. 22. 13:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ilyen a természete ….

Akinek ez nem jön magától és el kell mondani hogy jó lenne ha néha hoznal egy virágot … vagy bármi.

Azzal kár kezdeni.

És nem az összeg számít hanem a gesztus.

2021. okt. 22. 13:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Valami sántít vele. És nem (csak) azért, mert egy 200 forintos presszóra nem hívott meg, hanem azért,mert nem akar haza vinni.

Mennyi idős? Milyen sűrűn találkoztok?

Lehet, hogy a szüleivel él(vagy barátnővel..)

2021. okt. 22. 13:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez irtó gáz. Egy smucig, rendelteln pasi. Kell ennél jobb? :D
2021. okt. 22. 13:52
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
5-tel egyetértek (férfiként) plusz lehet hogy párja van
2021. okt. 22. 13:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
1# aranyoskám ebben a történetben a hapsi az aranyásó
2021. okt. 22. 14:14
 8/15 anonim ***** válasza:
98%

Te figyelj màr , nem lehet hogy egy csövessel sètàlgatsz vèletlenül a blahàn?

Se pénz

Se ràforditàs

Semmilyen lakás, fedèl

Padokon dekkoltok

Cigaerttàja van , vagy szedi a dekket?

😆😆

2021. okt. 22. 14:26
 9/15 anonim ***** válasza:
96%

Lehet hogy a főztödre kíváncsi! Főzzél neki valami finomat. :D

Egyébként én meg a nőket sem értem meg! Lassan már nem hallok mást az ismerős barátnőimtől, csak hogy valami lúzer pasival vannak, akiknek aztán se pénzük, se egzisztenciájuk, se stílusuk, se céljuk. Nem is értem meg, minek vannak velük? Még mi a kérdés? Valaki szépen, magyarul írja már le azt, hogy az első randi után mégis mit lát az ilyenbe? Na jó, legyen egy második randi is. Nekem férfiként égne a pofámról a bőr!

Tudok ennél jobbat is! Egy tényleg bombanőt képzeljetek el, 36 éves, van egy lánya. Tényleg top full külső, hibátlan. Erre állandóan ilyen szakadt, senkiházi, már majdnem hajléktalanokkal áll össze úgy, hogy ezek a semmirekellők hozzá költöznek. Nem egyszerre, csak mindig ilyenet fog ki. Amíg ő dolgozik, addig a pasi alszik, zabál, netezik. Majd hazajön, bevásárol, főz, este szex. A pasi meg áltatja hogy munkát keres. Persze a nő pénzeli, ő adja oda az autóját. Valaki magyarázza már el azt, hogy ezt miért csinálja egy nő???

2021. okt. 22. 14:52
 10/15 anonim ***** válasza:
98%

Szexre megy csak energiat nem ad bele.

Majd aztan jön azzal hogy felmehet e hozzad. Így a nagy semmire hogy nem udvarol.

2021. okt. 22. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!