Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ő kezdeményezett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ő kezdeményezett?

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy régi ismerős férfival egy rendezvényen. Ő jött oda hozzám beszélgetni, érdeklődött felőlem, hogy vagyok stb. Kiderült, hogy néhány hónapja költözött vissza külföldről, mert a felesége megcsalta. Kb 5 percet beszélgettünk, mert annyira meglepett hogy odajött hogy kicsit lefagytam és nem voltam túl beszédes. A végén mondta hogy megy megnézi a rendezvény másik sarkát..benne van a pakliban hogy várta hogy menjek vele bár konkrétan nem mondta. Utolsó mondatával közölte hogy biztosan találkozunk még és mosolygott egyet. Egyébként régebben egy társaságban mozogtunk, de csak 1-2-szer beszéltünk pár szót, ezért is lepett most meg. Bár tény, hogy ő alapból közvetlen típus, bárkivel beszélgetésbe kezd simán. Szóval ezért nem tudom, hogy csak szimplán beszélgetni akart vagy esetleg érdekelhetem mint nőt. Facebookon egyszer cseteltünk pár éve pár sort egy "közös" ügyben, ismerősök vagyunk ott is. Tegnap óta gondolkozom, hogy rá kéne írni.. Legközelebb várhatóan fél év múlva találkozunk újra egy rendezvényen ha nem írok neki. Viszont nem tudom, milyen "indokkal" írhatnék neki.. valami ötlet?
2021. okt. 17. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Ne írj neki. Ha akar tőled valamit, meg fog találni.
2021. okt. 17. 20:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó, csak ő már tegnap próbált beszélgetni velem, én meg nem voltam túl közvetlen..
2021. okt. 17. 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:
28%

Abba a temába kezdenék amiről szo volt.

Mintha folytatnám csak a beszelgetest.

2021. okt. 17. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még egy sima udvarias beszélgetés két ismerős között. Ettől függetlenül ha akarsz valamit tőle, simán ráírhatsz és kiderül, mennyire nyitott...
2021. okt. 17. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Irjál neki h találkozzatok mert csak
2021. okt. 17. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
#1 remek példa arra h nőtől ne fogadjunk meg társkeresési tanácsot
2021. okt. 17. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:
24%
Egyértelmű, hogy bejössz neki. Egy férfi sose ok nélkül kedves egy nővel. Az #1-esre ne hallgass, nyugodtan írj rá, mozgasd meg kicsit a dolgot. Bármilyen banális téma is jó, nem ez a lényeg, nyilván. Pld. kérdez rá, hogy hogyan történt a megcsalás, amit említett, stb.
2021. okt. 17. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

Akkor elhívott volna valahová. Egyébként is beteg dolog egy laza ismerősnek kibeszélni, hogy megcsalta a felesége. Mégis kire tartozik az ilyesmi?

Érdemes nagy ívben kerülni az illetőt.

2021. okt. 18. 06:50
 9/9 anonim ***** válasza:
41%
#8 inkább téged
2021. okt. 18. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!