Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet olyan férfit találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan férfit találni, aki a hordott ruháját mindig a szennyesbe dobja és nem a szekrénybe vissza?

Figyelt kérdés
Pl. Pulcsikat tesznek vissza mondvan alig hirdtak, illetve a nadrag, na azt van aki csak hetente, kethetente mossa, addig hordja. Én olyat szeretnek, aki mindennap uj tiszta nadragot, farmert es pulcsit is vesz fel.

2021. okt. 16. 22:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
En sem cserelek naponta farmert, hat ebben az idoben meg bele sem izzadok...raadasul otthon azonnal vetem le a kinti ruhat, szoval teljesen mindegy, hogy bkv-n, vagy barhol mashol ultem, nem pazarolok el tobb tiz liter vizet par ruhadarabert. Ha osszejon egy adag, akkor kimosom, de van tobb nadragom, amiket tudok valtogatni, egy farmert nem rakok bele a gepbe...
2021. okt. 16. 23:28
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
Az is érvényes, ha olyan kevés ruhád van (két szett mindenből, kivéve fehérnemű amiből 10), hogy egyiket mosod - másikat hordod vetésforgóban vannak?
2021. okt. 16. 23:53
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen környezetszennyező, pazarló baromságba értelmes férfi nem megy bele szerintem. Mondom ezt ápolt, igényes nőként.

Normális ember nem cserél naponta nadrágot meg pulóvert.

2021. okt. 17. 00:30
 14/23 anonim ***** válasza:
22%
Kb én is ilyen vagyok. Át tudom érezni. Valamiért én sem veszek fel 2x valamit. Megy is a mosógép heti 4x.
2021. okt. 17. 03:09
 15/23 A kérdező kommentje:

Elismerem hogy kell egy nagyobb adag ruhatar, pl 7 nadrag minden napra, de nwm kell hogy draga legyen, de h and m ből 10 ezer egy farmer, folyamatos akciok vannak, 5-6 ezerert lehet venni. Heti egyszer kell hetvegen lezavarni ket dobnyi mosast mondjuk szombat, es vasarnapra megszarad.vasalas 1 óra. Tudom, hogy azt gondoljatok nem erzik rajtatok, de sajnos igen

A hámsejtek ott vannak a ruhan, visszateszed, ramwgy az atka, az atka is urít, bakteriumok is szaporidnak. Meg a nyomketesokutya is megtalal valakit ha csak 5 percet volt rajta egy polo. En szeretem a tisztasagszagot.

2021. okt. 17. 07:15
 16/23 anonim ***** válasza:
78%

Ketten élünk barátnőmmel, de így is hétvégi mosáskor 3, de sokszor 4 mosásnyi ruha összejön (törölköző, ágynemű, plédek - ruhán kívül is kell mosni mást is).

De ha nem a mosást nézzük: ha a farmerba nem izzadok bele, ha a plucsiba nem izzadok bele, minek mosni 1 nap után? Volt hogy nem használtam parfümöt, 2-3 nap után is ha mélyen beleszagoltam a nadrágba, pulcsiba, az öblítő érződött még. A lábszáram elég ritkán izzad, max nyáron, vagy ha biciklizek, a pulcsi meg a karomnál ér hozzám, meg max a nyakamnál egy kicsi részen. És ha melegem van, egyszerűen leveszem a pulcsit, mielőtt beleizzadok. Ilyen egyszerű. Persze ha mégis beleizzadtam minimálisan, vagy leettem, összekoszoltam, mehet a szennyesbe. De ha nem, akkor minek 1 nap után kérdem én?

Zokni, alsógatya, póló mindennap csere, zuhanyzás nap végén, ez alap. Nem érzem magam igénytelennek, sőt. Vagy szerinted az ilyen az?

2021. okt. 17. 07:29
 17/23 anonim ***** válasza:
Itt vagyok, ha csak ennyi a kritérium, és persze Te is megfelelsz nekem! ;)
2021. okt. 17. 07:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is felesleges naponta váltogatni ezeket. Néhány használat után is még mindig az öblítő érződik rajtuk. Akkor hol koszosak ezek?

Persze vissza rakni valóban nem kell a tiszta ruhák közé.

Nálunk van is mindkettőnknek egy-egy kifejezetten erre fenntartott fiókja. Ahova azokat a ruhákat rakjuk, amit még nem kell mosni, de másnap mást akarunk felvenni.

2021. okt. 17. 09:23
 19/23 anonim ***** válasza:
90%
Bárhol, csak akkor a külsőn kívül mást is figyelembe kellene venned.
2021. okt. 17. 09:30
 20/23 anonim ***** válasza:

Kerdezo azert ne hasonlitsuk mar ossze az ember szaglasat egy kutyaeval :D Az ember a fasorban sincs a kutyahoz kepest :D

Szerintem kicsit OCD dolog azon gondolkodni, hogy fuha most a hamsejteken nevelodott bakteriumok mar milyen sokan lehetnek, es jaj most mi lesz.

Ugy ertem igazad van, ez persze megtortenik, de igy nem lehet elni, es az emberek 90%-a nem is fog, hogy ettol retteg, hogy jaj egyszer rajtam volt egy nadrag, most mi lesz? :D

Korussal 4 napra elmentem kezipoggyasszal Gorogorszagba 2 eve oktoberben, es senki sem panaszkodott ram, hogy budos vagyok :D

Szoval ez az emberek nagy tobbsegenek mar a kenyszeres kategoria lenne, ahogyan te gondolkodol.

Nehez lesz ilyen partnert talalni, de persze nem lehetetlen.

2021. okt. 17. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!