Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házas férfi mitől csábul el?
Figyelt kérdés
Mi visz rá egy 40 év körüli házas férfit, hogy 10-20 év házasság után megcsalja a feleségét, esetleg lelépjen egy másik nővel? Ha alapvetően nem az a más nőkkel flörtölős fajta, mit kell tennie egy nőnek, hogy elcsábítsa?2021. okt. 13. 18:46
1/21 anonim 

válasza:

Emberfüggő, erre nincs általános recept.Sokszor elég annyi is, hogy épp akad kínálkozó lehetőség, amiről azt hiszi nem fog kiderülni.
2/21 anonim 

válasza:

Erre valóban nincs egyetemes recept. De sokat segít a dolgon, ha otthon már unja a banánt.
3/21 anonim 

válasza:

Nem értem én sem hogy mi ez a sok szeretős kérdés itt.
Ha hasznàlod a keresőt sok ebben tapasztalt nő tud neked vàlaszt adni , hogy lehet tönkretenni màsok hàzassàgàt, vagy èletèt
4/21 anonim 

válasza:

Mosoly, barátságos hangnem, megértés, rendszeresség (azaz tobbszori talalkozas ez az van kapcsolattartás) es aki ugy bizalmat ébreszt, jo vele beszélgetni, es nem tolakodo, hagyja alakulni a dolgokat ugy "véletlen", mintha csak az élet sodrása lenne, és plusz fűszer egyfajta báj, ami körülveszi.
Ez egy pelda volt az 1000 masmilyen nőtipusbol
5/21 anonim 

válasza:

Én most kapcsolok hogy a gyk tele van unatkozó elhanyagolt felesègekkel, azért van itt ennyi megcsalós pàrelszedős kèrdès - hogy nem làttam?
6/21 anonim 

válasza:

Nálam nagyon egyszerű: légy az esetem, akkor én fogok futni utánad, mint a kiskutya.
7/21 anonim 

válasza:

Egyszerű, egy hosszú házasság után kell az újdonság. Mert akármilyen jó nő a feleség, de pl. egy ilyen finomság mellett nem rúg labdába: [link]
8/21 anonim 

válasza:

10,20 év után unja az otthoni nőt. Ráviszi az izgalom, az újdonság.
N
9/21 anonim 

válasza:

#7 nehogy azt hidd, hogy csak bombázókkal csalják az asszonyt, sokszor pont elég az hogy új, más és érdekes. F
10/21 anonim 

válasza:

9.-re.
Na ja, hiábba minőségi punci anyu, ha nem cumizik. Ilyenkor papamaci megáll a szemétégetőnél, és egy koszlidérccel lepippanttatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!