Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek meddig fizessen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig fizessen a férfi a randikon?

Figyelt kérdés

2 szer találkoztunk már, egyszer elmentünk enni, akkor ő vitt el, ő is fizetett. Most beszéltük hogy menjünk el moziba, ezt most talán szeretném én, vagy hogy legyen?

Azt sem akarom hogy pénzéhes libának tartson. Vagy ő vegye a jegyet? Én a nasit??olyan ezer éve nem randiztam, és soha nem voltam az a rámenős típus, most sem.

Ő ahhoz ragaszkodik hogy ő fizesssen....

2021. okt. 8. 23:48
1 2
 1/14 eznemlényeges ***** válasza:
48%
Szerintem az teljesen jó lenne, ha ő fizeti a jegyeket te meg a nasit.
2021. okt. 8. 23:50
 2/14 anonim ***** válasza:
84%

Aki azért pénzéhes libának néz, mert fizet egy mozijegyet neked, az kettő dolgot árul el magáról: 1, hogy nagyon buta, 2, hogy nagyon csóró.

Egyébként ha úgy gondolod hagyd fizetni, ha szeretné, mert biztos akkor nem zavarja ez.Esetleg tényleg vehetsz nasit, ami üdítővel még dràgább is lesz, mint a mozijegy.

2021. okt. 8. 23:52
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy ő annak tartana! De nem szeretnék ráterhelődni, nem is szeretném ha úgy érezné. Sajnos tény hogy most veszítettem el a munkám de van bőven annyi pénzem hogy ne tudjak esetleg én is fizetni. Fogalmam sincs hogy ő hogyan áll anyagilag, mert lehet hogy jól, de nem szeretném ha az lenne a vélemenye hogy én pénzre mennék
2021. okt. 8. 23:56
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Én értelek, de ha nem látszik, hogy gazdag, akkor milyen pénzre mennél?Neki sincs.
2021. okt. 8. 23:59
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Nekem megalázo lenne ha egy ffi azt éreztetné velem, hogy nekem kaparni kell érte.

Volt már olyan srác ako mindent felesben fizettetett velem, es nekem ugy tunt egyáltalán hogy oda vissza lenne értem

A végén allandoan csak nalam hepázott es en szolgáltam ki állandoan. Azt kezdtem már hinni h en vagyok a ffi.

Lefeküdni se bírtam így vele. Nem vonzott.taszotani kezdett h folyanat lehuz.

2021. okt. 9. 00:00
 6/14 A kérdező kommentje:

5. Nem értem! Amit írsz:) azt igen hogy kifizettette veled...

Nem tudom van e vagy sem... családi vállalkozás ha van akkor sem akarom kihasználni... nem is várom el hogy ő fizessen mindig... bár ez lenne a második alkalom de akkor is. Tök ciki lenne

2021. okt. 9. 00:06
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

Ragaszkodj hozzá hogy fele fele.

Addig amíg nem komoly.

Van olyan surmó akinek elvárásai lesznek ha ő fizet és ha ez nem telesül akkor leszel golddigger, krva pénzéhes, stb.

Ne érezze hogy megvehet.

2021. okt. 9. 00:21
 8/14 anonim ***** válasza:
96%
Férfiként úgy gondolom hogy egy kv, fagyi, mozi belefér, de ennél drágább dolgot biztosan nem fizetnék egyedül.
2021. okt. 9. 00:44
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
FÉRFIként, nekem, alap, hogy mindig én fizetek.
2021. okt. 9. 08:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nőként venném elő a pénztárcámat, ha pedig meghív a jegyre, akkor én állnám a nasit. Vagy közölném vele, és be is tartanám, hogy legközelebb én hívom meg. Esetleg a harmadik randit már úgy kezdeményezném, hogy találtam egy jó kis cukrászdát, gyere, meghívlak valamire, mit kérsz.
2021. okt. 9. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!