Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon tetszik és objektíven nézve egy 9/10-es külsőre, szóval biztosan van lehetősége válogatni.

Facebookon ismerősök vagyunk, de nem igazán tudja hogy ki vagyok, van pár közös ismerősünk, illetve a nővére osztálytársam volt középiskolában (nem voltunk különösebben semmilyen kapcsolatban, 4 éve nem láttuk egymást).

A fenti lánynak szeretnék írni. Nem vagyok incel, semmi hasonló, volt jó néhány kapcsolatom, tudom hogy kell kommunikálni a nőkkel, udvarolni, "csajozni"

A probléma annyi hogy csak Facebookon tudnék neki írni, kvázi ismeretlenül. És szerintem elég sok lány alapból offolja az ilyet, függetlenül attól hogy ki és mit ír (de javítsatok ki, ha tévedem). Tehát valami olyat szeretnék neki írni, ami figyelemfelkeltő és megadja az alapot arra hogy beszélgetni kezdjünk ténylegesen.

Én igazából egy egyszerűbb szövegre gondoltam (bemutatkozás, valami enyhébb bók és hogy szívesen megismerném jobban, ha vevő rá) mert nem hiszem, hogy ezen múlna bármi. Ti mit gondoltok erről? Lányok, nők?

2021. okt. 13. 17:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az határozza meg, hogy melyik komment ütközik a szabályokba, hogy a zavaros, férfigyűlölő fantazmagóriád épp mit talál ki aznap. Ellenben az offolás és a személyeskedés szabályba ütköző. Na szia! :)
2021. okt. 13. 20:00
 12/16 anonim válasza:
Elég annyit írnod hogy szia miujsag hogy vagy? Ennyi. Nem kell túl dramazni. Ha akar vissza ír erre is. Ha nem akkor sem zene sem fotó miatt nem fog vissza írni.
2021. okt. 13. 20:31
 13/16 A kérdező kommentje:

Te biztosan az a fajta nő lehetsz, akit soha nem hívott randira senki, aki soha nem kapott egy bókot, és most megöregedve, magányosan és persze leginkább megkeseredve tengeted a napjaidat magányban. Jelen esetben az internetes gyűlölködéssel próbálod csillapítani ezt az állapotot, de hiába, mert majd felrobbansz a frusztrációtól.

2021. okt. 13. 20:45
 14/16 anonim ***** válasza:
37%

14# Inkább olyan nő lehet, amilyen én is, hogy párkapcsolatban élő és nem egy darab hús, akit pontozni kell.

Na szia.

2021. okt. 13. 21:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Mostani #14-nek (tegnap 21:04) Egyébként nem nő volt. Csak van normális férfi is. :)
2021. okt. 14. 11:38
 16/16 anonim ***** válasza:
40%
Itt az a baj, hogy a Kérdezőnek megvan engedve a pocskondiázás férfigyűlölő fantazmagória), az én hideg ténymegállapításom, miszerint a kérdező patkány, meg el lett tüntetve.
2021. okt. 14. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!