Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Van egy lány, aki nagyon tetszik és objektíven nézve egy 9/10-es külsőre, szóval biztosan van lehetősége válogatni.
Facebookon ismerősök vagyunk, de nem igazán tudja hogy ki vagyok, van pár közös ismerősünk, illetve a nővére osztálytársam volt középiskolában (nem voltunk különösebben semmilyen kapcsolatban, 4 éve nem láttuk egymást).
A fenti lánynak szeretnék írni. Nem vagyok incel, semmi hasonló, volt jó néhány kapcsolatom, tudom hogy kell kommunikálni a nőkkel, udvarolni, "csajozni"
A probléma annyi hogy csak Facebookon tudnék neki írni, kvázi ismeretlenül. És szerintem elég sok lány alapból offolja az ilyet, függetlenül attól hogy ki és mit ír (de javítsatok ki, ha tévedem). Tehát valami olyat szeretnék neki írni, ami figyelemfelkeltő és megadja az alapot arra hogy beszélgetni kezdjünk ténylegesen.
Én igazából egy egyszerűbb szövegre gondoltam (bemutatkozás, valami enyhébb bók és hogy szívesen megismerném jobban, ha vevő rá) mert nem hiszem, hogy ezen múlna bármi. Ti mit gondoltok erről? Lányok, nők?
Te biztosan az a fajta nő lehetsz, akit soha nem hívott randira senki, aki soha nem kapott egy bókot, és most megöregedve, magányosan és persze leginkább megkeseredve tengeted a napjaidat magányban. Jelen esetben az internetes gyűlölködéssel próbálod csillapítani ezt az állapotot, de hiába, mert majd felrobbansz a frusztrációtól.
14# Inkább olyan nő lehet, amilyen én is, hogy párkapcsolatban élő és nem egy darab hús, akit pontozni kell.
Na szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!