Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen pocsék a Tinder? Miért érdektelen sok ember ott?
Pasi vagyok és van kb 100 párom,de semmire sem megyek vele.
Direkt nyitott kérdéseket teszek fel,amire nem csak igennel-nemmel lehet válaszolni.
Mostanában sokszor előfordul hogy beszélgetünk az első nap,aztán ha másnap rá írok,akkor már eltűnik és nem ír vissza semmit.
Az elmúlt kettő évben kisebb nagyobb megszakításokkal használom a Tindert és több olyan lány is van ott,akik azóta is szinglik.
Nem hinném azért hogy ennyire pocsék lenne a felhozatal pasik terén.
Nyilván vannak fuckboy-ok akik csak szexre hajtanak,de vannak azért olyanok is akik komoly kapcsolatot keresnek.
Miért van ennyire a béka feneke alatt sok ember hozzáállása Tinderen?

500 matchen vagyok túl, és az a tapasztalatom, hogy a nők többségének annyira alulfejlett a kommunikációs képessége, hogy ha nem teszel fel neki kérdést, akkor nem tud reagálni. Én sem szeretek interjúztatni, de nem nagyon van választásom.

Egy csinos nő naponta 25-50 üzenetet kap, így a többség egy idő után elkezd nagyon szűrni, így ha nem érdekes amit írsz, sikerült jobb férfival matchelni, akkor egyszerűen nem válaszol.
Online társkeresésnél nők előnyben vannak a rengeteg férfi, mindenkire ráírós miatt. Rázd le magadról, keress tovább, idővel úgyis lesz olyan nő, aki érdekesnek találja amit írsz és normálisan fog válaszolni, ha mégsem, személyesen még mindig találhatsz párt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!