Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek nem elég ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek nem elég ha a pasi normális, tisztességes ember, extrák is kellenek nekik?

Figyelt kérdés
Tehát legyen mindenképp valamiben a legjobb? Vagy társaság közepe, vagy vagány menő, vagy legjobb képű, vagy legjobb a munkájában, sportban, vagy legjobb a pénzszerzésben. Tehát legyen jó valamiben, másképp semmit nem ér mint férfi, mint ember?
2021. okt. 12. 11:30
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

18

Nem ismerkednek velem csajok. Érthető?

Azért vagyok GYIK-on és oltogatom a nőket egész nap.

2021. okt. 12. 12:50
 22/51 anonim ***** válasza:
96%

Apám is normális, tisztességes ember. Az összes barátom is.

Mégsem dugok egyikkel sem.

Jó hogy már nem azért kellene összejönni valakivel, mert nincs priusza.

2021. okt. 12. 13:15
 23/51 anonim ***** válasza:
82%
Magamat is egy nagy nullának tartanám, ha csak annyit tudnék felmutatni, hogy jó ember vagyok, ne vicceljünk.
2021. okt. 12. 13:16
 24/51 anonim ***** válasza:
94%

Az, hogy valaki normális és tisztességes önmagában édeskevés - még egy haveri kapcsolathoz se elég. Ahhoz elég, hogy valakire emberként tekintsek, mondhatni, ez az emberi minimum. Az, hogy valakiknek még ez se megy, az már más dolog, személy szerint csak egy-két ilyet ismerek, de szerencsémre évek óta nem hallok felőlük.

Egy kapcsolathoz kell belső szimpátia. Hogy a másik egy olyan jellem legyen, akivel szívesen töltök időt, akivel jól érzem magam, akinek vágyom a társaságát. Attól, hogy valaki normális, számomra lehet unalmas, buta, idegesítő, fárasztó, és ilyen partnerrel nyilván nem lenne együtt senki. Idetenném még a közös értékrendet. Nem tudnék olyannal együtt lenni, akinek merőben eltérő nézetei vannak, mert ha jó a kommunikáció, akkor is vezethet vitákhoz, konfliktusokhoz.

Egy kapcsolathoz kellenek közös érdeklődések, legalábbis számomra mindig fontos volt. A barátommal nagyon szeretünk utazni, de ha ő például utálna, nem lenne értelme a kapcsolatnak, hiszen vagy nekem kéne lemondanom az utazásról (amit nem tennénk) vagy neki kellene akarata ellenére eljönni (amit ő nem tenne) vagy az év jelentős részét különtöltenénk (ami esetében semmi értelme együtt lenni). Vagy például mindkettőnket érdekelnek a művészetek, így egyikünk se húzza a száját, ha a másik múzeumba vagy színházba menne. Nyilván nem kell mindennek megegyeznie (nálunk sincs ez így), de elég közös pontnak kell lennie.

Egy (hosszútávú) kapcsolathoz közös hosszútávú tervek kellenek. Például 2018 januárjában biztossá vált, hogy szeptemberben végleg külföldre költözök, így ebben az időszakban tudatosan kerültem egy kapcsolat lehetőségét, hiszen mi értelme lenne, ha úgyis félévvel később elköltözöm? Nem lennének azonosak a hosszútávú tervek. Még gyakoribb példa a gyerekvállalás. Mi értelme olyan kapcsolatnak, ahol az egyik fél szeretne gyereket, a másik nem?

Egy kapcsolathoz kell külső vonzalom, ami alapvetően a jó szexuális élethez kell, ami pedig az egyik alappillére a hosszútávon is jól működő kapcsolatoknak. Valakinek nagyon fontos, valakinek kevésbé.

A fentiek írnom se kéne, de mind kölcsönös (semmi sem fog történni, ha csak az egyik fél tekint potenciális partnerként a másikra) és szubjektív (attól, hogy szerintem vonzó bizonyos tulajdonság és/vagy küllemjegy, még nem lesz másnak is az). Ezek mind szűrők, de egy értelmes ember (nemtől függetlenül), nem áll össze az első alakkal, aki eléri az emberi minimumot. Ha így lenne, már egy ezerfős háremet tudhatnék magam mögött...

Hadd kérdezzem meg, hogy mi értelme van annak, hogy itt szidod a nőket egész nap? Amolyan piti bosszúállás részedről? Így vezeted le a feszültségedet? Előbbi esetén pszichológust ajánlok, míg utóbbi esetében kezdj el sportolni.

26/N

2021. okt. 12. 13:18
 25/51 anonim ***** válasza:
92%

Igen.

Pl hiaba tisztesseges rendes ha az ágyban nulla mondjuk.

Es ez csaknegy pelda volt a sokbol ami még kell ahhoz hogy működjön, plane hosszabb távon.

2021. okt. 12. 14:15
 26/51 A kérdező kommentje:

24

“Egy kapcsolathoz kell belső szimpátia. Hogy a másik egy olyan jellem legyen, akivel szívesen töltök időt, akivel jól érzem magam, akinek vágyom a társaságát“

De milyennek kell konkrétan lennie? Egy normális, tisztességes ember sem feltétlenül buta és unalmas. A legtöbb embernek azért vannak érdeklődési körei, szeret(ne) társaságba menni stb. Csak van akit nem hívnak így azt gondolhatod, hogy biztosan unalmas, pedig meglepődnél milyen kifinomult humora van.

“Egy kapcsolathoz kellenek közös érdeklődések, legalábbis számomra mindig fontos volt.“

Közös érdeklődést szerintem játszi könnyű találni. Ki ne szeretné jól érezni magát, ha tehetné. De ismét, sok ember nem tud az érdeklődésének élni, például az utazásnak, mert nincs kivel. tehát én hiába szeretek utazni, ha nincs és nem volt kivel. Vagy hiába szeretem a sörkóstolást vagy bulizást ha nem volt akivel élnem ezen érdeklődéseknek. Van akiket egyszerűen kihagynak a buliból, ez nem feltétlen az alany hibája.

“Egy kapcsolathoz kell külső vonzalom, ami alapvetően a jó szexuális élethez kell, ami pedig az egyik alappillére a hosszútávon is jól működő kapcsolatoknak. Valakinek nagyon fontos, valakinek kevésbé.“

“Hadd kérdezzem meg, hogy mi értelme van annak, hogy itt szidod a nőket egész nap? “

Hát igen, a külső vonzalom. Ezen a téren többszörösen elbuktam, megszégyenültem. Nyilván jókora frusztráció gyűlt fel bennem, hogy szapuljam a nőket, ami szerintem érthető, hiszen az irányításodon kívül eső (genetikai) tényezők miatt tulajdonítottak kevesebb értéket neked. Ennél igazságtalanabb és frusztrálóbb tapasztalat nincs is. Szóval igen, elég érthető a magyarázata. Sportolok rendszeresen és sokat segít. Anélkül ennél sokkal rosszabb. Na és a pszichológus. Általában nők ugyebár…nem kezdhetem el szapulni a nőket egy nő előtt.

2021. okt. 12. 14:41
 27/51 anonim ***** válasza:
92%

Jaaaj, kérdező.Mert ha eléd raknak két kupac 💩💩, akkor te a büdösebbet választod?

Mindkét nem olyan párt akar magának, amilyen neki személy szerint külsőre-belsőre tetszik.Mindenkinek megvan, hogy mik a legfontosabbak számára egy partnerben.Nem meglepő módon mindenki azt választja, aki a legerősebben hozza a számámára fontos tulajdonságokat.

Az senkinek, még neked sem!!!!! elég egy kapcsolathoz, hogy egy nő rendes...Ki akar egy szemétládával együtt lenni?Senki.Attól ez még nem elegendő feltétel egy sikeres kapcsolathoz.

2021. okt. 12. 14:45
 28/51 anonim ***** válasza:
73%
27 számára*
2021. okt. 12. 14:46
 29/51 A kérdező kommentje:

27

Ez téves. Külsőre tetsszen, a belsővel majd megbirkóznak. Ezért van ennyi kihasznált, csalódott, picsogó nő akik szerinte a pasik mind szemetek. Szerinted azért járnak így mert az emberséges belső fontos nekik??? Dehogy! Csakis a külső és más extrák, jó állás, kereset, baráti kör stb. Apám megmondta, sose higgyek a nőknek, csak azt nézzem amit tesznek.

2021. okt. 12. 14:55
 30/51 anonim ***** válasza:
93%

26 Mit nem értesz? Te akárkivel barátkozol például?Minden emberrel összeillesz, megtalálod a közös hangot?Persze, hogy nem.Akkor mi a kérdés?

Nincs erre recept, hogy ha x dolgot csinálsz, akkor lesz kapcsolatod.Olyat kell keresni, akinek tetszik ami te vagy, és neked is tetszik ő fordítva, emellett illetek egymás életébe.Pont úgy, mint mikor jó barátot keresel.Igazából ezt egy felnőttnek nem is kellene elmagyarázni, ideális esetben.

Nyilván mivel párkapcsolatról van szó, így elengedhetetlen a fizikai vonzalom is.Tehát megteszetek egymásnak kölcsönösen, elkezdtek ismerkedni.Amennyiben kölcsönösen úgy érzitek, hogy összeilletek, akkor lesz belőle kapcsolat.

Mivel minden ember más, mindenkinek más tetszik.Ilyen nem létezik, hogy ha te egy bizonyos módon viselkedsz, akkor majd mindenkinek kelleni fogsz akire találomra rámutatsz.

2021. okt. 12. 14:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!