Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek nem elég ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek nem elég ha a pasi normális, tisztességes ember, extrák is kellenek nekik?

Figyelt kérdés
Tehát legyen mindenképp valamiben a legjobb? Vagy társaság közepe, vagy vagány menő, vagy legjobb képű, vagy legjobb a munkájában, sportban, vagy legjobb a pénzszerzésben. Tehát legyen jó valamiben, másképp semmit nem ér mint férfi, mint ember?
2021. okt. 12. 11:30
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
95%
Például: szerelmes legyen belém, és én őbelé; legyen közös érdeklődésünk, közös értékrendünk, legyenek közös céljaink.
2021. okt. 12. 12:12
 12/51 A kérdező kommentje:

8

Ez nem igaz. Mert nem logika kell a nőkhöz való közeledéshez. Valamivel le kell nyűgözni a nőt, például külsővel, és ehhez párosuló magas önbizalommal, lazasággal. Ez az egyetlen biztos forgatókönyv. Tanulni ezt nem igen lehet, mert nézz körül, a laza magabiztos férfiak többsége alapból nagyon jól is néz ki, tehát a magabiztosság és a külső között korreláció figyelhető meg.

2021. okt. 12. 12:13
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

Amugy szerintem nagyon szexi, ha valakinek jo esze van, emelle pedig tarsul egy jo humor is. En peldaul kedvelem az ilyen fanyar humort is.

A tesze-tosza ferfiakat viszont nem szeretem, marpedig a maganyosan panaszkodok tobbsege ilyen hatast kelt.

A tarsasag kozepe tipustol meg egyenesen a falnak megyek, nagyon jo lehet havernak, de kapcsolatra eselye sem lenne nalam, nem passzolnank. Nagyon szeretem a nagy tarsasagot, egy jo bulit, viszont ha a parom lenne mindig a kozeppontban, az zavarna es kesz. Nem tudom megfogalmazni miert, gondolom az lehet az oka, hogy en ugy vettem eszre, hogy ezek a "vagany laza tarsasag kozepe" pasik mindig el vannak kicsit szallva maguktol, engem idegesit.

Egyszeruen szerintem a hozzaallassal van itt a baj, a panaszkodassal, meg az ilyen hogyan csajozzunk be kurzusokkal es elmeletekkel. Ha kiderul, hogy ilyenre jartal, biztosan ki fog mindenki rohogni, pedig lehet amugy tenyleg jo pasi lennel, csak az alapveto hozzaallasod egy rakas szar es egy tesze-tosza, gyenge jellemu embernek fogsz tunni.

2021. okt. 12. 12:16
 14/51 A kérdező kommentje:

7

1. Jelenleg nincsenek természeti katasztrófák, tehát az a hasonlat most nem illik ide.

2. A természetes szelekció kizárólag a nők párválasztási szokásain keresztül valósul meg

3. A női szexuális szelekció lehet hátrányos is a faj szempontjából, lehet sok intelligens ember kiszelektálódik, de sok fizikailag fitt ember is. A magas és nagy izomzat például nem mindig előny, a mobilitás, állóképesség gyakran fontosabb. Ezért is születtek kutatások amelyek azt bizonyítják, hogy a legszemrevalóbb hímegyed kiválasztásával a hosszú távú túlélési esélyei is csökkenhetnek egy fajnak.

2021. okt. 12. 12:18
 15/51 A kérdező kommentje:
A másik zavaró meg, hogy egyszerűen vannak srácok akik nem is kifejezetten jók semmiben, nem is tudják a dolgokat jobban, nincs is a legjobb logikájuk, de mégis szent meggyőződésük, hogy ők mindenben a legjobbak, mindent jobban tudnak, akár mint az akinek diplomája és több éves tapasztalata van. Na, a lányok az ilyen túlzott önbizalmú férfiakat is nagyon szeretik.
2021. okt. 12. 12:28
 16/51 anonim ***** válasza:
85%
Van aki ért hozzá , és van aki gykzik , ez ilyen
2021. okt. 12. 12:38
 17/51 anonim ***** válasza:
Jah meg van aki szerencsès és szarik bele
2021. okt. 12. 12:39
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne ha inkább ismerkednél a csajokkal, ahelyett, hogy hipotéziseket gyártász magad igazolására?

A 7-es voltam.

2021. okt. 12. 12:39
 19/51 anonim ***** válasza:
89%
Így van. Sima gyári munkásoknak, alkoholistáknak, drogosoknak, munkakerülőknek, tezsvíreknek, csöveseknek stb. soha nincs nője, családja. Teljesen életszerű.
2021. okt. 12. 12:44
 20/51 A kérdező kommentje:

19

Van, de azok is valahogy el tudják játszani, hogy ők az Atyaúristen…

2021. okt. 12. 12:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!