Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randi lebeszélte után nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randi lebeszélte után nem nagyon ír, mit jelent?

Figyelt kérdés
Csetelünk pár hete, feldobta még 1 hete a találkozó gondolatát, de nem mondott semmi konkrétat, hát elhívtam én találkozni. Vagyis írtam neki, hogy megyek xy helyre xy időpontban, és ha gondolja, találkozzunk akkor, mert ott van a városában úgyis. Na hát írta rá hogy oké, kijön. Aztán utána még reagáltam rá, arra már nem írt semmit. Igaz, nem kérdés volt de azért valamit írhatott volna rá. Azért furcsa, mert eddig sokat írt, általában magától is. Azóta viszont nem írt. Holnap találkozunk, elvileg le van fixálva, de csak nekem furcsa, hogy azóta mióta fixáltuk a talit, semmit nem beszéltünk?
2021. okt. 11. 14:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy azzal a kifogással takarózik, hogy sok a dolga, az még nem jelenti azt, hogy az a valóság. Ha engem tényleg érdekel valaki, akkor nem mellébeszélek, hanem cselekszem. Érted?

2021. okt. 11. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!