Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Messze van a fiú, aki nagyon tetszik. Mit tehetek?
Várjak arra,hogy majd találkozunk egyszer? Nem egy országban lakunk. Beszélgettünk és MSN-ezünk sokat. Nincs barátnője,nekem se barátom,de mondjuk nem is érnék rá sokat pasizni,meg szerintem ő se nagyon csajozni. De mi van,ha csalódok,mikor élőben meglátom? (vagy ő bennem?)
Léci írjátok le a véleményeteket,esetleg tapasztalatotokat!
A helyzet az, hogy amennyire jó az újkor vívmánya, a telekommunikáció (beleértve a netet is), hogy az ismerősöket közelebb hozza egymáshoz, úgy hoz közelebb olyan idegeneket is, akik természetes módon soha nem találkoznának, így a fent említett problémák elő sem jönnének. Az ember nem arra fejlődött ki az evolúció során, hogy száz kilométerekre élő társaival tartson fönn mély kapcsolatot.
Felejtsd el az msn-en és egyéb chat-en történő távismerkedést. Én évekig csináltam, de a mérleg a végén negatív volt. Nem kapsz belőle annyi jót, mint amennyi rosszat.
Szia!
Én is ebben a helyzetben vagyok. Februárban megyek hozzá Spanyolországba (sajnos csak 1 hétre). Nem hiszem, hogy ne működhetne a dolog. Pozitívan állok hozzá, és ha mégsem jön össze, legalább "nyaraltam" egyet. Minden nap beszélünk msn-en kamerával és telefonon. Viszont hosszú távon, ha valóban mindketten komolyan gondoljuk a dolgot, valamelyikünknek költöznie kell majd. Én bele mertem vágni, mert bízom benne. Szerintem sok csalódást neked sem tud okozni, ha tényleg minden nap beszéltek és mondjuk kamerán keresztül is látod.Sok sikert Neked, ha gondolod, megírom majd, hogy mi lett a dolog vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!