Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyerekes anyukák! Ki hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes anyukák! Ki hogyan oldja meg az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Kb 3 hete ismertem meg valakit. 3 szor találkoztunk, anyámat 2szer kértem meg hogy az esti órákban vigyázzon a kislányomra! Tudni kell hogy mi külön lakrészen lakunk egy udvaron belül. Na már most ha ide hívnék valakit hogy vigyázzon a kislányomra az lenne a gond, igy a 2. Felügyelet után viszont közölte finoman hogy köszöni szépen de neki ez az éjszakai dolog nem oke.

Tudni kell hogy én is és a másik fél is reggeltől estig dolgozik, ergo az hogy napközben találkozzunk az nem túl kompatibilis. De nem csak vele, hanem mással sem lenne megoldás.

Kicsit most levagyok csüggedve hogy ennyire ellenem van az anyám.

Az még egyelőre nálam nem jöhet szóba hogy magamhoz hívjam, majd csak azután ha picit komolyabbra fordulna a dolog, de ismerkedés fázisában szerintem ez lenne a norma...

Azt még elkell mondjam, hogy megfürdetve, megvacsoráztatva és fogatmosva viszem át anyáékhoz. Tény hogy este 8kor találkoztunk eddig 2szer és hiába érek haza éjfélkor, már nem hozom át a gyereket mert alszanak.

Tanácsokat szeretnék.

2021. okt. 10. 10:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*felügyeletem nelkul
2021. okt. 10. 12:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit, rossz válasz nincs, tanácsokat kértem, ki hogyan tudja megoldani. Nálunk is ugyanez a szitu. Apa külföldön
2021. okt. 10. 12:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Plusz bébiszittert be se engednék a házba se..

Nálam nagyon nincs bizalom ilyenekben.

Nemhogy még a gyereket bízni vkire random, még rokonokra se bíztam soha. Igy, hogy már ovis, kizárolag anyára csak.

3.

2021. okt. 10. 12:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Esetleg van olyan közelebbi barátnőd akire rátudod bizni őket vagy testvér?
2021. okt. 11. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!