Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyerekes anyukák! Ki hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes anyukák! Ki hogyan oldja meg az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Kb 3 hete ismertem meg valakit. 3 szor találkoztunk, anyámat 2szer kértem meg hogy az esti órákban vigyázzon a kislányomra! Tudni kell hogy mi külön lakrészen lakunk egy udvaron belül. Na már most ha ide hívnék valakit hogy vigyázzon a kislányomra az lenne a gond, igy a 2. Felügyelet után viszont közölte finoman hogy köszöni szépen de neki ez az éjszakai dolog nem oke.

Tudni kell hogy én is és a másik fél is reggeltől estig dolgozik, ergo az hogy napközben találkozzunk az nem túl kompatibilis. De nem csak vele, hanem mással sem lenne megoldás.

Kicsit most levagyok csüggedve hogy ennyire ellenem van az anyám.

Az még egyelőre nálam nem jöhet szóba hogy magamhoz hívjam, majd csak azután ha picit komolyabbra fordulna a dolog, de ismerkedés fázisában szerintem ez lenne a norma...

Azt még elkell mondjam, hogy megfürdetve, megvacsoráztatva és fogatmosva viszem át anyáékhoz. Tény hogy este 8kor találkoztunk eddig 2szer és hiába érek haza éjfélkor, már nem hozom át a gyereket mert alszanak.

Tanácsokat szeretnék.

2021. okt. 10. 10:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%

Anyád nem ellened van.

"de ismerkedés fázisában szerintem ez lenne a norma..."

Érthető hogy nem akarja ezt hetente többször játszani hónapokig.

2021. okt. 10. 10:29
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Én bevállalnám, de nem mindenki egyforma, lehet anyukád nem bírja fizikailag, nem feltétlenül ellened van.
2021. okt. 10. 10:43
 3/14 anonim ***** válasza:
14%

-reggel ovi utan munka elott

-este ovi elott munka utan

-napkozben ebedszünetben

-hétvégen ha vigyaznak ra valamelyik nap vagy pár órára

2021. okt. 10. 10:44
 4/14 A kérdező kommentje:

Ez szuper neked akkor!

Sajnos ő már reggel 5 kor indul dolgozni, és kb este 7-8-9kor ér haza! Az ebédidő sem megoldható mert van amikor közel 100kmre van tőlem.

2021. okt. 10. 10:49
 5/14 A kérdező kommentje:
Anyukám egyébként fizikailag bírná! Ismerem annyira, ráadásul itt estékről van szó, amikor csak tvt néznek, azután alvás! Hozzáteszem nem egy rém rossz gyerekről van szó
2021. okt. 10. 10:50
 6/14 anonim ***** válasza:

Apás hétvégén ismerkedem,randizom.

3 hét ismerettség után kár ennyire megkergülni.

2021. okt. 10. 11:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Ezért jó a felesben megosztott gyerekfelügyelet az apával. Így mindkettőnknek van élete. Mikor kisebb volt a gyerekem, simán tudtam randizni, mikor az apjával volt és később, összeköltözés után is voltak mindig kettesben töltött estéink.
2021. okt. 10. 11:17
 8/14 anonim ***** válasza:

Csak apás hétvégén randiztam, amikor ismerkedtem. Akkor is, ha ez csak 2 hetente van hétvégén. Ha a szombat délután bevált, akkor találkoztunk vasárnap délután is addig, amíg nem ért haza a gyermekem. A többi nap csak online tartottuk a kapcsolatot este a gyerek elalvása után.

Nálam sem volt pálya az óvoda előtt és után, mert óvodába munka előttment és munka után azonnal mentem is értem, mert nyitástól zárásig dolgoztam.

Tedd te is azt, hogy apás hétvégente ismerkedsz.

2021. okt. 10. 11:46
 9/14 anonim ***** válasza:
bébi szitter
2021. okt. 10. 11:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Miert van lepontozva az enyem?

Nalunk apa kulfoldon van.nincs apás hét neg hétvege, semmi ilyen.

Bebiszitter még nem akadt akire jo szivvel rábiznam a kicsit a felugyeletek nelkul.

3.

2021. okt. 10. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!