Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy anyagi különbség esetén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy anyagi különbség esetén mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nagyon jól éreztem magam vele, igazi úriemberként viselkedett a randin. A végén felajánlotta, hogy hazavisz. Totálisan megdöbbentem, mikor megláttam, hogy Porsche autója van, gyönyörű volt kívül-belül. Ugyanakkor megszólalt bennem a vészharang, hogy nekem csak egy 16 éves Renaultom van, biztosan sokkal gazdagabb nálam, nem vagyunk egy anyagi szinten.

2021. okt. 7. 12:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Úgy emlékszem Panamera volt, de nem is ez a lényeg. Nem utalt a beszélgetés alatt az anyagi helyzetére, ha felvágna a keresetével, akkor biztosan rövid lett volna a randi. Sosem volt gazdag pasim, egyáltalán nem az az életcélom, hogy fogjak magamnak egy gazdag pasit, akinek költhetem a pénzét, pont ellenkezőleg., szeretek mindenért megdolgozni.
2021. okt. 7. 12:42
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

#11 Istenem.... nők.... A csávó egy Panamérával megy érte és még védi hogy milyen szerény úriember, nem vág fel a pénzével. 🤣

Annyira naivak vagytok...

A testvérem magyar viszonylatban nagyon jól keres, de egy Passáttal jár pont azért mert nem akar kérkedni. Az is egy vadiúj ~18 milliós autó csak nem mondod meg róla külsőre, de biturbo, DSG váltó, fehérbőr belül.

Hidd el, hogy azért vesz Porchét mert tényleg sok nőnek nagyobb így a terpesztése. 😃

2021. okt. 7. 12:49
 13/22 anonim ***** válasza:
51%

"ha felvágna a keresetével, akkor biztosan rövid lett volna a randi"

Ohhhhh, szívem hát ezért nem is vágott fel ;) pontosan tudja a csávó, hogy ezzel csak elriasztana téged. Csak szép finoman, módjával! Van idő! Nem kell erőltetni, majd nyílnak azok a lábak is..

Oh, milyen kocsi is ez? Olyan szép bársonyos az ülése. Puha... Jaaa, amúgy porche, de ó, NEEEM számíííít, csak most pont ez volt kéznél :)

2021. okt. 7. 13:01
 14/22 anonim ***** válasza:
40%

Az, hogy porschével ment érted, MAGA AZ UTALÁS az anyagi helyzetére. Csak a bunkó pocsfejek csinalnak ebből beszédtémát!

Azért ez nem a nyugat, ahol az elnök biciklivel jár... Ez még a Balkán, még ha az északi csücske is. Itt veretni "kell"! ;)

2021. okt. 7. 13:04
 15/22 anonim ***** válasza:
57%
Amugy lehet nincs is nagy kulonbseg koztetek... Egy hasznalt porche semmit nem jelent
2021. okt. 7. 13:17
 16/22 anonim ***** válasza:
87%
Azt írjátok felvágott az autóval, de akkor direkt ment volna busszal/vonattal/stb csak hogy ne lássa milyen autója van? Ugyan már.
2021. okt. 7. 13:48
 17/22 anonim ***** válasza:
33%
#16 Nem. Ha nem akarja veretni, akkor nem egy Panamérát vett volna eleve. 😃
2021. okt. 7. 13:54
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Az anyagi részével ne foglalkozz.

Vagy esetleg beszéld meg vele az aggályaid.

2021. okt. 7. 14:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Lizingre barmit lehet venni, nem szamit az ara. Egy nem kenyszervallalkozo mar siman megengedheti maganak. Plane mivel ezzel olcsobb kivenni a penzt a vallalkozasbol, mint leadozni.
2021. okt. 7. 14:46
 20/22 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, ha jóval gazdagabb lenne a pasi.
2021. okt. 7. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!