Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mi az oka, ha így tesztek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mi az oka, ha így tesztek?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi ismerősötöknek, aki egyébként nincs kimondottan "lelki szemetesláda" státusban nálatok, beszámoltok a párkapcsolati problémáitokról, esetleg szakításotokról. Nemcsak említés szintjén, hanem részletekbe menően. Ez lehet egyfajta jelzés a férfi felé, hogy szabad (lesz) a pálya? Vagy csak egy kis megerősítésre vágytok egy férfitől, hogy nektek van igazatok, de nem akartok semmi többet ennél?
2021. okt. 6. 04:09
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Én ezt akkor szoktam, ha mélypontomon vagyok. Nagyon nem rám vall másnak hisztizni, sírni sem tudok mások előtt, de mikor nagyon rosszul voltam lelkileg, volt, hogy kifakadtam egy-egy embernek egy kicsit, akivel jóban voltam.

Igazából bármi lehet. De nem hiszem, hogy aki akar tőled valamit, az pont egy ilyen illúzióromboló gesztussal adja a tudtodra.

2021. okt. 6. 04:57
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Alkatfüggő. Van aki szeret erről beszélni, más meg nem. Én pl nem beszélek senkivel ilyesmiről, mert nem az ő dolga. Meg nem szeretem a beszédterápiát. :)
2021. okt. 6. 05:00
 3/7 anonim ***** válasza:
14%
Ebből még bármi lehet. De valószínűbb, hogy így adta tudtodra, hogy már nincs pasija
2021. okt. 6. 08:34
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem mindenkinél ugyanaz. Valaki azért csinálja, mert csak kijön belőle és te vagy ott, valaki meg azért, hogy valakivel felejteni akar. Az utóbbi elég gáz, de ha valakinek ez kell, hajrá.
2021. okt. 6. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
34%

Mennyit kombinálnak a pasik.

Ha megkérdezte, mi van velem, akkor elmondom neki, mi van velem. Nem tekintek dugópajtiként minden pasira. Mifelénk a lelki szemetesládát barátnak hívják amúgy.

2021. okt. 6. 10:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Bocs, de ha a kollegina, akivel addig csak az irodában beszéltünk az időjárásról meg a kávé minőségéről, rámír hétvégén, hogy elmesélje, hogy épp most dobta a krapekját, talán nem kombinálás, ha szöget üt a fejembe. 😆

2021. okt. 6. 10:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Most, hogy mondod, hogy rádírt így már kicsit más.

Élőben az egyik szabály, ha össze akarsz jönni valakivel nem beszélsz az exedről.

De elképzelhetőnek tartom, hogy így akar jobban megismerni, és már keresi a jövőbeli kiszemeltjét, vagy a másik, hogy egy megbízható, bölcs embernek tart.

Igaz fiú vagyok, de had meséljem el az én sztorimat.

Volt egy jó lány barátom, mikor inogott a kapcsolatuk akkor, velem beszélt viberen keresztül.

Elmondta a részleteket még minden.

Mikor a vírus után élőben találkoztunk ő randinak fogta fel a találkánkat, én meg hirtelen nem tudtam mit csináljak, pedig szép lány volt.

A tanácsom, hogy döntsd el mit akarsz tőle, és ha akarsz tőle valamit akkor fokozatosan közelíts felé, de jelezd, hogy barátságnál többet akarsz, pl random simogatás vagy vállon, vagy a karján, meg flörtölj vele, dicsérgetsd mikor már kezd kilábalni belőle, majd tölts vele egyre több időt, de ha nem akkor legyél ott neki, de ne mutass false jeleket.

25\f

2021. okt. 6. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!