Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért várják el, hogy online ne sablon szöveggel indíts hanem valamin ultra kreatív lenyűgöző dumával, míg ha netán ők írnak rád simán “Szia, hogy vagy”-al kezdenek?
9
Szerintem ezek a “vonzó” libák pont arra építenek, hogy a külsejük épp elég vonzó ahhoz, hogy ne invesztáljanak energiát az ismerkedésbe. Ezért mi is felelősek vagyunk mert sok férfi még a seggét is kinyalná egy ilyen nőnek a figyelméért. Szóval férfiak, legyen önbecsülésetek és igényeitek!!!
Remélem az legalább megvan, hogy akire ráírsz, az nem ugyanaz az ember, aki rád ír...
Egyébként belefáradtam abba, hogy a nekem író napi 100 embernek ugyanolyan kedvesen és különlegesen reagáljak azért, hogy kapjak egy "értem, az jó" - t meg egy "ahha" - t válasznak. Szóval eleve szűrök azzal, hogy valaki hogy ír elsőre, használja-e azokat a dolgokat, amiket már tud rólam, reagál-e érdemben arra, amit írok. Ha nem, kuka.
Általában a férfiak írnak nőkre tömegesen, nem fordítva. Ezért ez szelektálási szempont. Majd azzal jófejkedek, aki meggyőzött arról, hogy érdemes igyekeznem a kezdeményezése után, mert nem leszek egy mondattal elintézve, hanem beszélgetünk.
#4 Tipikus elterjedt proli mentalitás pláne férfiaktól, hogy a nő értéke minden kaland és párkapcsolat után esik, míg a férfiak értéke minden tapasztalat után nő.
Ez persze elsőre nagyon jó kis felállásnak tűnhet nektek, csak az a gond, hogy így a fütyi értéke kb a semmiét közelíti meg.
Sosem lett megtanitva nektek az igényesség, kb minden csődtömeg nő megkaphat titeket, ha másra nem, egy dugásra. De sokszor még kapcsolatra is.
Levittétek a saját értéketeket a béka segge alá.
Sokszor kéritek számon a nőkön a "nagy válogatást és felszínességet", de a helyzet az, hogy pont az a legtöbb probléma forrása, hogy TI vetitek oda a farkatokat mindenkinek. Még akkor is, ha a nő csak annyit ír, hogy "szia, hogy vagy".
Még akkor is, ha csak annyit ír, "szia"
Ha holnap mindannyian egyhangúan eldöntenétek, hogy ezentúl lesz bennetek tartás, és értetek is küzdeni kell (mindegy, hogy így akár sokáig is egyedül maradtok) akkor talán egy idő után megváltozna a helyzet.
"Tipikus elterjedt proli mentalitás pláne férfiaktól, hogy a nő értéke minden kaland és párkapcsolat után esik, míg a férfiak értéke minden tapasztalat után nő."
Maguknak csinálták a bajt ezzel a hülyeséggel. :D Gyakorlatilag azt érik el vele, hogy minden nő mégjobban megválogatja, kivel "növeli a számlálóját" és ennek az egésznek ők lesznek pont a legnagyobb vesztesei, mert nyilván nem rájuk pazarolják azt a +1-et. (Természetesen, ha feltesszük, hogy igaz ez a baromság.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!