Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire féltetek, izgultatok az első találkozáskor, az első randin? Hogy zajlott?

Előtte egy hétig telefonon beszéltünk, és videoztunk.
Én nagyon izgultam randi előtt. Viszont találkozás után 10 perccel már olyan volt mintha ezer éve ismertük volna egymást. Nagyon egy hullámhosszra találtunk. Eredetileg 2 3 órásra terveztük, de egész napos program lett belőle.

6#
Ez nagyon nagy butaság. Ha mind a két fél akarja és tesz érte akkor ez nem következik be.

Én nem vagyok nagyon izgulós.
Max ha nagyon bejön az illető, vagy nagyon örülnék neki, ha jól sülne el, akkor izgatott vagyok, de félni vagy izgulni nem szoktam.
Inkább kicsit zárkózott vagyok, és első alkalommal jobban szeretem, ha a másik beszél többet, mert szeretek "megfigyelni". Ez nem jelenti azt, hogy ülök kukán, alapvetően tudok értelmesen kommunikálni, nem tartom magam se rondának, se butának vagy humortalannak, így nem gondolom, hogy bármi miatt aggódnom kéne vagy félnem.
Ha valakinek mégsem jövök be, akkor meg ez van, majd lesz, akinek meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!