Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyszer kedvesen eldumáltam egy csávóval, azóta zaklat?
Van barátom, tudta is, közös társaságban voltunk. Nekem nem tetszett, eleve azzal próbálkozott, hogy barátkozzunk, de benyögte hogy tetszem neki. Eleinte facen irogatott, de most megszerezte a számom és hívogat. Fogalmam sincs honnét, mert aki révén megismertem, azt mondja, ő nem adta meg neki.
Igaz, órákat beszélgettünk akkor, de ha ezt tudom, szóba se állok vele. Fene hitte volna, hogy egy zaklatóval van dolgom.
Tanult, értelmes embernek tűnt pedig, csak hát külsőre nem szép.
Hát figyelj,minden normális férfi tudja hol a határ, ha tudja hogy párod van és nem adja föl akkor ott valami más van a háttérben, vagy teli beszélték a fejét hogy nem vagy boldog a párkapcsolatodban vagy hogy a pasid egy S fej,vagy valami hasonló.Ezt még érdemes lenne megbeszélni vele.
Ha viszont rögeszmés akkor baj is lehet hogy tudja a lakcímed is mert könnyen megkereshet.
Figyelj én is most lettem elutasítva és tudom hol a határ,szerelmes lettem de nem zaklatom mégsem,meg maradtunk ismerősök és nem tiltottuk egymást. Nehéz de tisztelem és tudom hogy mennyire kellemetlen neki és ezért nem erőltetem.
Hát jobb ha tud róla ,mennyen eléd ha végeztél a melóban vagy a sulival, ne menny sehová sem egyedül ha lehet addig amíg nem tisztázódik a dolog,
Jobb vigyázni,jobb félni mint megijedni azt mondják, ha erőszakos és rögeszmés irány a rendőrség, ők intézik a sorsát. Párodnak mindenhogyan szólj,csináljon valamit mert ezt már nem tudod egyedül megoldani, nagyon sok az őrült, persze nem biztos hogy ez így van de biztos ami biztos 35f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!