Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szex kapcsolat nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szex kapcsolat nálatok miben, hogy mért ki?

Figyelt kérdés
Anno talalkozgattam 2 éve, de nem ment ez a korkulombseg miatt leginkább. 40 éves férfi volt én 30, neki a 21,22 évesek kellettek. Pár napja újra fel bukkant hirtelen a semmibol. Nekem 1,5 semmi szexuális viszonyom nem volt senkivel így kaptam a lehetőségen. Anno mi úgy voltunk, hogy leginkább csak a szex kötött minket ossze. Lényeg a lényeg elő keveredett ez részemről 1 éjszakának el ment (utána tudtam meg van egy 22 éves nője elvileg) nem csak ez nyitotta fel még jobban a szemem de nekem több nem is kelett. Másnap este közöltem vele, írtam neki, (reggel kuldodlt egy üzenetet, hogy jó volt stb, majd jelentkezik.) Egész nap agyaltam rajta, hogy biztos kell ez nekem? Aztán úgy döntöttem este, hogy meg írom neki, köszönöm a reggeli üzenetet, de ne keress többet. Semmi válaszra se meltatott, annyit se, hogy akkor csa vagy valami. Le tiltott, és az az aplikacio jelzi ha törlik a számodat is. Most ennyire megharagudott? Soha az életben nem volt még ilyen el dolgom, egyszerűen nem tudom hova tenni ezt a hozzá állást. De fb meg nem vagyok le tiltva ez 8 napja történt. Anno nem tudtam le varkarni miután '' szakítottam '' vele. Mire gondoljak? A normális értelemes válaszokat előre köszönöm, a bunkó, kötözködo, idióta, kioktato válaszokra nem tartok igényt!! N31
2021. okt. 2. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Ez betett az egojának.

Gondolhatnad hogy ha szex utan ilyet ir egy nő az egy budos nagy pofon a ffinek h nem volt vele jó a szex. Ők ezt igy ertelmezik. Es persze hogy akkor huzz is a p.csaba szerinte

Még egy 2bites pr.sti is tudja hogy a pasikat agyon kell dícserni még az imootenseket is.

2021. okt. 2. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Megírta hogy jó volt veled. Erre a válaszod ne keress többet.

Szerinted ez neki hogy ment át??

Neha nem artana gondolkoznod üzenet írás elott.:D

2021. okt. 2. 16:39
 3/8 A kérdező kommentje:
2 # olvasd el még egyszer az egészet fogadd meg a tanácsod!!! Neked se ártana meg erőltetni az agyad mielőtt írsz!!! Mint írtam ikyen megnyilvanulas rá nem tartok igényt de látom még értelmezni se tudtad!
2021. okt. 2. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
En tudtam ertelmezni. Ő nem tudta.
2021. okt. 2. 16:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. okt. 2. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem eleve egy büdös nagy tahó ez a pasas, úgyhogy még későn is gázoltál az egójába.

Mi az, hogy neki 40 évesen nem felel meg a 30 éves, meg mi az, hogy ő még kúrogatni is csak 21-2 éveseket akar? Mert ő kicsoda?

Én szóba se álltam volna vele ezek után egyszer sem, de te megtetted, és miután őkelme elmondta, hogy neki jó volt, te csöppet letörted az egóját. Valóban azt gondolja ebből, hogy nem volt jó a szex, és meg is érdemli, amekkora tapló.

Hadd tiltson, eddig se kellett volna már vele beszélni. Az ilyenekbe a lábunkat se töröljük, nem is lehet tőle normális reakciót várni, mert ostoba.

2021. okt. 2. 20:11
 7/8 A kérdező kommentje:
6# nagyon nagyon köszönöm neked!!!
2021. okt. 2. 20:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy barmokkal állsz össze.Nem találnál normális faszit? Vagy ha nem is akarsz komoly kapcsolatot, legalább olyannal járj össze szexelni, akinek nem a tartalék akárhányadik telefonszám vagy a telefonkönyvben.
2021. okt. 2. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!