Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex kapcsolat nálatok miben, hogy mért ki?

Ez betett az egojának.
Gondolhatnad hogy ha szex utan ilyet ir egy nő az egy budos nagy pofon a ffinek h nem volt vele jó a szex. Ők ezt igy ertelmezik. Es persze hogy akkor huzz is a p.csaba szerinte
Még egy 2bites pr.sti is tudja hogy a pasikat agyon kell dícserni még az imootenseket is.

Megírta hogy jó volt veled. Erre a válaszod ne keress többet.
Szerinted ez neki hogy ment át??
Neha nem artana gondolkoznod üzenet írás elott.:D

Szerintem eleve egy büdös nagy tahó ez a pasas, úgyhogy még későn is gázoltál az egójába.
Mi az, hogy neki 40 évesen nem felel meg a 30 éves, meg mi az, hogy ő még kúrogatni is csak 21-2 éveseket akar? Mert ő kicsoda?
Én szóba se álltam volna vele ezek után egyszer sem, de te megtetted, és miután őkelme elmondta, hogy neki jó volt, te csöppet letörted az egóját. Valóban azt gondolja ebből, hogy nem volt jó a szex, és meg is érdemli, amekkora tapló.
Hadd tiltson, eddig se kellett volna már vele beszélni. Az ilyenekbe a lábunkat se töröljük, nem is lehet tőle normális reakciót várni, mert ostoba.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!